fredag 19 september 2008

Tack!

För alla grattis på födelsedagen!!!

Mormor har varit här och ätit hemgjord pizza och ungarna har stojat och haft sig. I går var det middag med morfar hemma hos syrran, jättegod kyckling och en mysig kväll.

Har en underbar ansiktsbehandling att se fram emot, tack mina killar!

Min farmor ringde nu på kvällen (hon har Alzheimers), hennes exman hjälpte henne ringa och påminde om vår födelsedag. Jag fick berätta minst tre ggr hur mycket vi fyller och hur många barn vi har och vem som är vem osv. Sedan frågade hon hur det är med mamma (farmor var alltid väldigt förtjust i mamma)......fick då berätta att hon ju är död och att hon har varit det i fem år. Vilken hemsk sjukdom Alzheimers är. Lilla fina farmor. Sååå mycket hon har lärt mig och syrran. Den farmodern finns ju inte längre. Men tack och lov verkar hon må ganska bra i sitt snurr och det är huvudsaken.

I morgon blir det lite barnfritt hemma hos syrran, vi blir väl 15 stycken. Maten är klar, det är dukning och piff kvar.

David ska sova hos mormor imorrn, hur mysigt som helst för dom!

5 kommentarer:

grodis sa...

Grattis till världens finaste systrar på Er födelsedag!! Hoppas ni får en superdupertrevlig kväll tillsammans med varandra och nära och kära imorgon.

Många kramar och tack för att ni stöttar och peppar!

/Marie

Cecilia sa...

Men lilla farmor då!
Skönt att ni har mormor också.

Ses ikväll!!

Kraaam C

Johanna sa...

Hej!
Låter som en mysig dag ni hade igår. Härligt med ansiktsbehandling. Det är verkligen lyxigt. Boka tid och njut! Ha det gött på festen ikväll!
Kram Johanna

Isa sa...

Grattis i efterskott!!

Kram

Isa sa...

Du är utmanad i min blogg!

kram!