lördag 22 november 2008

Natten....

....var helt ok. Ett litet försök till kräka kl 03, men det är ju tomt i lilla maggen så det kom yttepytte lite. Nu är det okolsyrad coca cola som gäller.

David gick upp före mig (nähä!) och gick direkt till köket. Börjar ana oråd för att citera illern Göran; lampan tänds i taket i köket...prassel prassel....släääp.....hittar sötaste älsklingen sittandes i sin tripptrapp tuggandes på en riskaka med ostsmak. Icke så bra för en magsjuk gosse. Tårar och ledset när mamma (elak mamma) tar bort riskakan från utsvulten son. Som plåster på såren får han coca cola till frulle.

Nu ser vi dagen an. Snö har kommit under natten, kanske en liten pulka-tur runt kvarteret kan pigga upp.

5 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Hej
Alldeles förlänge sen jag var hit. Hittade äntligen tillbaka, via Jagblommar-bloggen ;-)

Nu spar jag ner din blogg på nytt.

Hua för magsjuka. Hoppas D kryar på sig snart o att ni vuxna slipper (har inte läst så mkt. så om ni har haft redan... )

KRAM JENN

Cecilia sa...

Amen lilla lilla grisen!! Stackare! Elak mamma ;)

Hoppas han kurerar sig under dagen.

Stor kram!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Gubben då!

Ha en bra dag du fina mamma, och fina pojke!

Fia sa...

Hua för magsjuka...finns det nåt värre?! Som tur är så brukar det ju vara snabbt övergående, så dagen idag blir förhoppnigsvis bättre! Hoppas du klarar dig ifrån det!
Känner igen det där med utväxta slingor och noppiga kläder och slitna jeans. Vad gör väl lite kladd på tröjan, det är väl ingen som ser det?! Ojsan, snor på brallorna..ja, ja! :))
Nätshopping är suveränt! ;) Där kan man hitta mkt! vad ska man göra när man inte riktigt hinner ut på stan!!
HOPPAS denna dag blir bättre för er!

Kram Fia

Esmeralda sa...

Men stackars lilla gubben.... Hoppas det var en lindrig variant av magsjuka så det är över nu för den här gången och att du slipper bli sjuk!