onsdag 10 december 2008

Julpimpad blogg

Duktiga systeryster har julpimpat min blogg! Kortet föreställer vårt vardagsrumsbord, soffan skymtar i bakgrunden. TACK syrran!

Måste skryta lite om världens bästa pojke, han sover numera hela natten i sin egen säng. Så duktig. Tänder sin läslampa och läser lite böcker. Skönt för mamman och pappan som får lite bättre nattsömn.

I söndags hade vi i tjejgänget lite glöggmys hemma hos oss. Vi träffas ju ca en gång/månad och när det nalkas jul har vi julklappsutdelning. Rim är obligatoriskt. Det är så mysigt och jag är så lycklig över att ha världens bästa tjejkompisar.

I morgon är det lucia på dagis. Det blir mysigt. Sedan efter lunch skall pappan och David åka tåg till Storvreta för att hälsa på faster N och sedan gudfar P. Själv ska jag på planeringseftermiddag på jobbet.

Kram till alla!

4 kommentarer:

Maria sa...

Vilken fin bild!
Julkramar!

Maria sa...

Ja, rent av skit snygg! fan vad C är duktig på att fota! Grrr vad sotis jag blir... ha en härlig Lucia

Anonym sa...

Snygg blogg!!
Så härligt att David börjat sova hela nätter, måste vara UNDERBART!!! Jag får nog vänta ett tag till med sånt! ;) M kommer in varje natt, vilket såklart är mysigt, men...skulle vara skönt att få sova!
Ha det så bra, kramar Fia!

Alba och Theo sa...

Jättefin blogg du har! Kul att ändra lite på den ibland. Jag har ingen aning om hur man gör sånt.

Nätterna måste ju bara vara helt underbara för er. Så mycket tid man ägnar åt att längta efter att få sova. Märkligt. Men man glömmer nog bort hur tufft det är ganska snabbt. Njut av tiden nu förhoppningsvis ska den väl inte bli så långvarig ;)

Kram