torsdag 1 januari 2009

Nytt år

I skrivande stund har det gått ca 15 min av det nya året. Det gamla året avslutades på akuten. Pappa F fick kraftiga magsmärtor nu på kvällen när vi hade lite mysigt nyårsfirande med syster+svåger+kusiner och bästis med dotter.

Ambulansfärd in med morfin och förbud att inta någon vätska. Nu blir han inlagd för observation med röntgen samt provtagning i morgon bitti. Proverna tagna nu på kvällen visade inget särskilt, men vissa infektionsparametrar tar tid på sig. Dr trodde inte det var appendicit iaf. Det var inte lätt att lämna akuten, men jag måste ju vara en relativt utvilad mamma till David imorgon.

David snusar så fint på madrass hos kusinerna just nu. Han är världens bästa!

Tack syster och svåger för att ni alltid ställer upp för oss.

Jag saknar min man just nu. Jag älskar dig Fredrik.Uppdate: Nu har jag precis pratat med ansvarig ssk, min fina man har inte ont längre. Han har haft dropp i natt och sovit en del. Inget nytillkommet på proverna och efter rond (före lunch hoppades hon) ska han få prova att äta lite. Det vet inte riktigt vad det är, ev något han ätit?? Jag tror inte de kommer göra någon rtg.

Uppdate 2: Diagnosen var en "fis på tvären" som dr uttryckte sig! Det vet allstå inte riktigt vad det var som drabbade min man. Men huvudsaken är att han nu mår BRA igen.

3 kommentarer:

Indra sa...

Vad jobbigt! Hoppas pappan snart är på benen igen!

Fia sa...

Vilket nyårsdrama! Usch så rädda ni måste blivit innan ni visste vad det var frågan om! Uttrycket "en fis på tvären" låter ju lite komiskt! :)
Hoppas allt är bra med er!
Kramar Fia

fru A sa...

otäckt! hoppas ni alla mår bra nu!