torsdag 5 februari 2009

Återigen loooong time no blogging

Det blir så ibland. Har så mycket annat att pyssla med så denna får stå tillbaka ibland. Tråkigt kanske, men nu så!

Är ledig idag och skall sy och sy och sy. I går var det också ledig dag, då var vi till öppnis med moster+kusinerna. Så mysigt.

I går kväll var det föräldramöte på dagis. Av 22 föräldrapar dök det upp 6 föräldrar........dåligt tycker jag. Men vi hade jättemysigt med vår pedagogskara på fem tjejer som är kanonbra. Vi har det så LYXIGT, fem personal på 22 barn. Dom hade dukat upp med ost och kex och cider och kaffe och kaka och allt möjligt gott. Tänt ljus och dukat i soffhörnet. Vi höll inte tiden, det var ju så trevligt att prata om våra barn och få höra om vad våra barn ska göra denna termin.

I helgen som var passade vi mormors tax Alice. Jättemysigt och roligt tyckte David som ville att Alice skulle leka med honom i hans rum :). På söndagen när mormor kom för att hämta sin lilla voffsing följde David med henne hem. Det var på nåder som David sedan ville följa med när vi hämtade honom. Han hade det såklart kanon hon mormor. De bakade bröd som vi fick med hem, "davidmormorbröd" som David sade! Vi är så lyckliga över mormor Ewa.

På lördag börjar MELODIFESTIVALEN!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Låter skoj allt utom Melodifestivalen... är fortfarande anti den, haha. (om du minns) kram

Isa sa...

Vad mysigt med föräldramötet men jag håller med om antalet föräldrar som kom! Hos oss är det också alltid samma trogna skara som kommer på möten. Hur svårt kan det vara att en gång per termin släpa sig till dagis där ens barn är varje dag, för att höra hur läget är i stort?! Ok om man är ensamstående och inte har barnvakt men de jag pratar om är två och har alla möjligheter i världen att komma.

Mysigt också med hundvaktandet, förstår attd et var poppis!!

Här tittade vi också på melodifestivalen men den kändes väldigt lam på något sätt tycker jag. Hoppas att det tar sig! :-)

Kram!