tisdag 24 februari 2009

Då kör vi omgång nr 2 med streptokocker

Denna gången blir det det tunga artilleriet i form av Amimox. Det känns INTE bra att ge sitt barn antibiotika för andra gången på en månad....

Trolig smittokälla är dagis. Grrrrr....mammatigern vaknar och blir ARG på dom föräldrar som inte kan hålla sina barn hemma.

Tapper David såklart, världens bästa på att klara av läkarbesök utan något knot. Givetvis fick David mycket beröm och tapperhetsmedalj och klistermärke.

I väntan på att apoteket skulle öppna tog vi en mysig familjefika innan pappa åkte till jobbet. Nu är det filmtajm som gäller.

4 kommentarer:

Fia sa...

Hej!
Nä inte sjuk igen...kan bara hålla med dig, man blir helt galen på föräldrar som tar sina barn till dagis alldeles för tidigt! Hoppas han piggar på sig fort nu David så han kan ut och leka i snön igen! ;)

Vilka fina bilder från Majas kalas, tiden går så snabbt!
Ha det så bra! Kram Fia

Anonym sa...

hej ja det där känner man igen!!!jakob har typ ätit antibiotika 10 gånger under sina 2 levnads år o priset var före jul,två omgångar antibiotika på 3 veckor:(hoppas david blir frisk snart!!!kram jannika

Cecilia sa...

Stackar liten krake!

Föräldrar som skickar sjuka barn till dagis/skola borde få straff! ;)

kram

Isa sa...

Stackars liten! Jag blir också galen på föräldrar som inte håller sina sjuka barn hemma. Våra barn har haft stresptokocker 3 gånger (som vi vet, har inte ens orkat gå till doktorn sista gångerna med hög feber och halsont, då det gett med sig efter ett tag..)) sedan i höstas och på dagis har dte gått i omgångar.

Tyvärr så kan det ju vara ett skapligt friskt barn som springer runt och smittar de andra. G var ett sånt i höstas då jag tvingade till mig ett halsprov på honom också då Ellen hade envis halsvärk och småfeber som inte gav med sig.

Den här vintern har verkligne varit något i hästväg då det gäller sjukdomar, här också. Hoppas att lillprinsen kryar på sig snabbt och att ni får vara friska sen!

Kram!