söndag 22 mars 2009

Helgen som varit

I fredags var det dags för tjejmiddag igen! Mysigt och gott som vanligt.

David har mått hur bra som helst. Våren har nog flugit i honom för han har varit helt galen vissa stunder. Very mucho 4-års-trotso......kan vara ganska så nervpåfrestande vissa gånger. Men vi har haft massor med mysiga stunder också. Pappa F jobbade hela lördagen så David och jag var hos kusinerna, mys som vanligt.

I dag söndag har vi varit på gården och grävt i den frusna sanden. Jag har tränat core och efter det kom pappa F med David så han och jag gick på familjegympan på F&S. Det var en väldigt blyg och fundersam kille. När barnen fick leka fritt tinade han upp något. Full av sprall när vi kom hem och då var det såå spännande att berätta för pappa om gympan :). Ett sockerkaksbak har vi klämt in och så har jag sytt massor idag som skall med till jobbet denna vecka. Lite minimarknad ska vi ha. Vi är några skaparsjälar på jobbet som skall "ställa ut" våra alster *s*.

Måndag imorrn. 3 dagars vecka denna vecka, skönt. På onsdag blir det lunch hos C och söta A. På em något spännande nytt för mig ;). Fredagen skall firas för då fyller min man 35 år och så har vi 5-årig bröllopsdag. Wallmans show + mat skall det bli. David skall få sova hos Maja och Ellen & co.

I morrn ska snälla syster hämta ut de förhoppningsvis intjänade slantarna efter lördagens klädbytardag.


Cissi: core var kul men vingligt, det krävs balans. Kände mig nästan som en skalbagge som hamnat på rygg, vaggade fram och tillbaka, såg nog ganska kul ut *s*!

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Kan tänka mig att david var sprallig efter gympan!

Maja brukar sitta tyst som en mus med händerna i fingrarna på samlingen på öppnis, men hemma sjunger hon varenda låt ordagrant. De är så söta när de är blygisar!

Vi hänger på nästa söndag, och jag testar gärna core!

Er/din vecka låter mysig! Hopaps jag hinner skapa lite som kanske kan följa med till ditt jobb!!!

Kram syrran!

Cecilia sa...

Hur var det på core då?

Jossan var väldigt blyg första gångerna på familjegympan med!

KRAM

Isa sa...

Vad kul det lät med familjegympa! Gustav hade säkert också varit rätt blyg till en början, men sen tinat upp, som David. :-)

Hoppas att ni får en jättemysig helg! Wallmans låter superkul!

Kram och grattis på bröllopsdagen i förskott!

anki sa...

Skickar några födelsedagskramar till mannen och en liten påminnelse om att ni är så välkomna att hälsa på! Vi tänker på er....

HA en underbar bröllopsdag och födelsedag!
KRAM