söndag 8 mars 2009

Helgsammanfattning

Lördag:
Jag jobbar och kommer hem på em till en utökad familj; systerdöttrarna Maja och Ellen skall sova över så mamma och pappa kan rensa i röran *s*. Tacomiddag och bad och massor med mys står på schemat.

Söndag:
Tidig morgon (05.45) som startar i 120. Jag och pappa F är något trötta efter flickornas lite oroliga natt. Inget större problem alls, bara det att vi inte är vana vid så tidig timme *s*. DEt har varit så mysigt att få rå om de finaste flickorna som finns. Pappa F var "the flavour of the day", moster fick hålla sig lite i bakgrunden.

Söndagen fortsatte med Meandi-partaj! Sååå mysigt och rackarns vad mycket fint det finns. Jag var värdinna så lite schysst rabatt var ju inte fel. Trist bara att en av bästisarna var sjuk...men nästa partaj är inbokat hos C i maj. Det bidde ett gäng kortärmade tröjor samt ett par canvasbyxor. Några hemliga plagg, ett bonusplagg och så ett par krokodil-trosor till mig! Vi hade världens gulligaste försäljare som är vän till ett par av tjejerna, det var riktigt mysig stämning.

Helgens trista: David har fått feber + rödflammiga utslag igen. I tisdags avslutade han Amimox-kuren.....Vårdcentralen kommer få ett samtal av oss imorrn-bitti...igen.

Nu är det ett glas vitt som gäller. Vi får väl se hur länge vi orkar hålla ögonen öppna idag.

1 kommentar:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Tusen tusen tusen tack snälla ni!!!

Och tack för myspartaj!

Kram!