söndag 14 juni 2009

En sån lättnad

Och en sån frihetskänsla. Som ni vet har ju David lidit av åksjuka sedan han var ca 1 år. Nu tre år senare är den till största sannolikhet borta. Vi kan numera åka bil utan problem. Vilken lyx! Nu kan jag åka på små utflykter själv med David utan att en 'medhjälpare' måste finnas för David. Jag skriver jag pga att pappan i la familia inte är innehavare av ett kort som tillåter bilkörning ;). Nu ska här åkas!

Kom just på vilket privilegium det är att ha ett torp att åka till. Livskvalitet! Jag hoppas och nästan vet att alla nära och kära alltid är välkomna och vill man låna vårat paradis går det bara bra.

I dag har vi varit på piratkalas, gosse M fyller 4 och lillebror H fyller 2. Mysigt och massor med söta små piratbarn. Tack L & M för idag.

Nedräkningen till midsommar börjar snart, det ska bli såå mysigt. Hoppas bara vädret ser till att ändras. Vi blir ett stort gäng, myspys.

Nu blir det mat.

4 kommentarer:

Indra sa...

Vad skönt för er att åksjukan gått över!

Cecilia sa...

Åh så skönt! Det var ju den stora grejen med att ta sig till ställen.
Underbart skönt för för er alla!

Kram

Johanna sa...

Hoppas semstern blir underbar! Vädret måste bli lite bättre bara. Vad skönt att David mår så mycket bätte när ni åker bil.

Kram
Johanna

Anonym sa...

Hej!

Håller med!
Gud, vad skönt för er alla att han inte blir åksjuk längre!
Hoppas er semester blir toppen!

Kram Camilla