söndag 22 november 2009

Blod i ena örat

Det hade David i morse. I natt vaknade han och sade att örat värket men vi såg inget förräns i morse. Som den mamma man är har jag fixat en tid på ÖNH, jag fick tjata lite och vara envis. Skanm den som ger sig. Jag skickar inte mitt barn till Närakuten, dom är också duktiga men jag vill ha en specialist som kikar och så blev det. Nu sitter alltså David och pappa på bussen mot sjukhuset.
Själv ska jag ska städa inför Meandi-party, vi blir en liten skara pga rejält manfall, men det blir nog bra ändå. Ska bjuda på lite smaskig fika!
Update: efter ursugning av vax och diverse gojs ur båda öronen (tänk tvångshållning och TÅRAR) visade det sig att David har en infektion i höger öra. Behandlingen är örondroppar 3 ggr dagligen i 3 dagar och sedan 2 ggr dagligen i 4 dagar. Lite subfebril kille så vi blir hemma imorrn. Skulle från början varit ledig imorrn men fick byta pga dåligt med ssk på jobbet. Nu blir det tyvärr dåligt med ssk ändå. Så S & U, om ni läser detta och jobbar imorrn; sorry! Tisdag är ledig dag och sen tror jag att det kan passa med dagis efter lite vila. Så skönt att inte behöva ge AB i dessa resistenta dagar.

4 kommentarer:

Annika sa...

Men ååå, stackarn... Hoppas han piggnar på sig snart!

Kram på er

Drömlägenheten/Caroline sa...

Älskade vännen......

Ullis sa...

Lilla gubben då! Hoppas Lina är pigg då, feber igår, annars blir det riktigt dålig med ssk. Men juvelerna går först:)
Bra shoppat!!

Kram U

Anonym sa...

Lilla gubben då! Det känns i hjärtat att läsa om Davids dag. Kämpigt att vara så liten och bli tvingad till sånt. Han måste ha varit helt slut när de kom hem. Pappa också antar jag. Det måste ju varit en riktig brottningsmatch.

Hoppas han kryar på sig snabbt igen!

Kram
Johanna