måndag 28 december 2009

God fortsättning!

Julafton startade tidigt med paketöppning (en bob, stor lycka!) innan mamman åkte till jobbet iförd tomteluva. Jag hade köpt med glögg och pepparkakor som vi bjöd på innan fikat. Roligt och glada miner från mina tappra patienter.
Efter jobbet hem till systeryster med familj där vi såg på Kalle, åt julmat och öppnade paket. Tomten ringde och lämnade en säck utanför dörren....David hade sett tomten tidigare på dagen då han körde bli och vinkade till David och pappan när det gick till mammas grav. Pappan berättade att renarna behövde vila en stund!
Jobb hela julhelgen för min del. Inget jag vill göra om på länge. Arbetet var ok, lite stressigt men ok. Det som jag saknade var den magiska stämning man så gärna vill känna vid juletid. Det får bli nästa år. David verkar iaf nöjd och det är ju såklart det viktigaste. Nu ledig tom mån 4 jan, superskönt. Men självklart när man kan slappna av kommer förkylningen krypande. Pappa och David är lediga tom 11 jan, härligt!

Ber om ursäkt för att jag är en trååååkig bloggare, men livet har kommit emellan och då får bloggen stå tillbaka. Men nu är jag åter.

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilken vacker gran!! :)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Du har verkligen kämpat på bra! Hejja dig!

Håller med cissi, jättefin granis!