tisdag 19 januari 2010

Enorm trötthet

Har jobbat många dagar med endast en dags ledighet mellan, inte bra. Det tär verkligen. Tyvärr störs jag mycket av endometriosen just nu. Det är så tråkigt att inte ens kunna gå till jobbet fram och tillbaka utan att det ska göra ont. En liten promenad på min lediga dag idag samt dammsugning var vad jag hann åstadkomma idag.
Är SÅ less på denna trötthet sjukdomen för med sig. Jag känner mig trist, tråkig och orkeslös. Vill mycket, men det får vänta. Ska höra med min chef imorrn om jag kanske på något mirakulöst sätt kan få bli ledig på fredag, iaf halvdag. Behöver återhämtning mer än bara en dag i rad. Schemagruppen på jobbet gör lite som dom vill...Till nästa period har jag prioriterat fler dagar som dom inte får röra, hoppas på iaf en tredagars-ledighet.
Detta är ju verkligen ingenting jämfört med hur många många människor har det i världen. Men ibland är det skönt att få ur sig lite frustration över att endometriosen slukar så mycket tid och energi från mig.
Slutgnatat! Nu åter till soffan till min bästa F och tv-kvällen kan börja (fast jag läser lite deckare under tiden!)

3 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hoppas du kan åtminstone få en halvdag. Vi beställer lång sovmorgon på lördag!

KRAM från en till tröttis!

Maja sa...

ÅH, hoppas du får helledigt! Måste fråga (du behöver ju inte svara om det känns känsligt), behandlar man endometrios på något sätt eller får man bara typ vanliga (starka?) värktabletter? Varför gör man inte den typ av operation på alla, som C gjort? Finns det negativa sidor av den (för det framställdes i klippet jag såg hos C som "lösningen"?).

Stor kram! Och som sagt, hoppas detta inte var något övertramp (radera dett isf), är bara nyfiken på hur du och så många andra har det! Kram, kram..

Cecilia sa...

Jag förstår precis hur du känner det med endo och tröthet som vi ju båda vet går hand i hand!
Man måste desutom få vara ledig två dagar på raken för att han en chans att vila upp sig.

Superkramen!