onsdag 24 februari 2010

Ledig tom fredag!

Underbart skönt att få vara ledig imorgon. Förkylningen är på väg bort (tack och lov!) och dagarna blir ljusare, visst är det härligt?
l
Imorgon ska David och jag bara ta det lugnt, träffa kusinflickorna och ta en sväng med dammsugaren. Kanske köpa en färsk bukett tulpaner? David är i en sån harmonisk fas nu och det är helt underbart. Jag njuter av mitt barn såå mycket hela tiden.
l
Det har varit få barn på dagis denna vecka och det märks att David blir mer "sedd". Som det ska vara med andra ord.
i
I dag fick jag ett gäng böcker av min gruppchef (det var först till kvarn som gällde och jag var först!);hon hade en STOR kartong med sig med blandade barnböcker och en stor påse gosedjur. En ryggsäck (Haglöf) behövde nytt hem så jag fyllde den med böcker om rymden, dinosaurier, några Bamse-böcker och en Madicken-bok. Härligt! En liten giraff fick hoppa ner i väskan också, Raffe behöver ju en kompis! Pappa F och jag pratade häromdagen att David behöver nya böcker och vips så fanns dom mitt framför näsan :).
ö
Njuter av ett glas vitt så här på onsdagen, lite vardagslyx är härligt och välbehövligt emellanåt. Ett härligt exemplar inredningstidning väntar i soffhörnet! Lite tända ljus och mysfaktorn är hög.
Har tagit bussen till jobbet denna vecka pga förkylningen och längtar till fredag då jag tänkte promenixa igen. David tyckte jag hade tjock mage (tack för det min älskling....), tårta från igår och inga promenader sätter sina spår direkt på mig, det räcker med att titta på något sött och gott.....suck. Men på´t igen! Inspireras av Kim som skall komma iform efter bebis!
l
Önskar alla en trevlig kväll!

3 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Toppen med böckerna! Nytt för er, miljön sparas och hon slipper slänga!

Vilken tidning har du? Njut av din onsdag, kram syrran!

Cecilia sa...

En färsk bukett blommor låter bättre än en fryst och gammal ;)

Låter som en skönt kväll. Ses på lööördag. Kram

Anonym sa...

Gott med en dag ledigt!!! Det kan behövas!
Härligt med nya böcker, vi fick hem 3 påsar fr Gävle när vi var där (farmor e bibliotikarie)!
Ha en toppendag med sonen!
Kramar Fia