Till en kaka behövs:1 pkt mix för citronkaka (t ex Icas)1 burk inlagda päron (+ 1 dl av spadet)50 gram smält smör
l
Lägg päronhalvorna i botten på en ugnsform. Häll över den torra mixen. Ringla över en dl av päronspadet och sedan det smällta smöret (ca 1 dl). BLANDA EJ!
Lägg päronhalvorna i botten på en ugnsform. Häll över den torra mixen. Ringla över en dl av päronspadet och sedan det smällta smöret (ca 1 dl). BLANDA EJ!
k
In i ugnen 175 C ca 40 min. KLART!
In i ugnen 175 C ca 40 min. KLART!
ö
Låt pajen svalna en stund så ytan blir härligt krispig och servera den sen med en klick vispgrädde.
Låt pajen svalna en stund så ytan blir härligt krispig och servera den sen med en klick vispgrädde.
ö
recept och bild från bloggfamiljen.se
Denna ska vi göra idag!
l
Update:vi provar denna en annan dag. Vi fick med oss hem två kassar från Feskarn i Saluhallen så lördagens smarr blir istället massa skaldjursgott och pannacotta!
4 kommentarer:
va gott det lät! mums
Kul kaka!
Mumsig middag. ni är väldigt duktiga på att lyxa till era helger. Vi behöver lära oss lite av er!
Jasså minsann, skaldjur! ;) MUMS! :)
Hoppas allt smakade bra :)
/Micke, Feskarn i Salhallen
Skicka en kommentar