lördag 10 april 2010

Päronkaka


Till en kaka behövs:1 pkt mix för citronkaka (t ex Icas)1 burk inlagda päron (+ 1 dl av spadet)50 gram smält smör

l
Lägg päronhalvorna i botten på en ugnsform. Häll över den torra mixen. Ringla över en dl av päronspadet och sedan det smällta smöret (ca 1 dl). BLANDA EJ!

k
In i ugnen 175 C ca 40 min. KLART!

ö
Låt pajen svalna en stund så ytan blir härligt krispig och servera den sen med en klick vispgrädde.

ö

recept och bild från bloggfamiljen.se

Denna ska vi göra idag!
l
Update:vi provar denna en annan dag. Vi fick med oss hem två kassar från Feskarn i Saluhallen så lördagens smarr blir istället massa skaldjursgott och pannacotta!

4 kommentarer:

m sa...

va gott det lät! mums

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Kul kaka!

Mumsig middag. ni är väldigt duktiga på att lyxa till era helger. Vi behöver lära oss lite av er!

Cecilia sa...

Jasså minsann, skaldjur! ;) MUMS! :)

Micke sa...

Hoppas allt smakade bra :)

/Micke, Feskarn i Salhallen