torsdag 8 april 2010

Smått och gott och krassligt

För inte ens en vecka sedan sade jag till pappa F; " tänk så skönt om vabbandet kunde vara över för denna termin"....som mamma BORDE man veta att man ALDRIG skall säga sådana saker.
ö
Nu är inte David jättesjuk men tillräckligt för att vara hemma från förskolan. Rödnäst, rödögd och lite hostig och lite smått subfebril. Pappa F är den som tar hand om vabbandet denna gång. Grabbtid till 100%. Då pappan är STORA idolen för tillfället är David så såå nöjd!
ö
Mamman bidrar även med lite krassel; ont i höger hand och underarm. Karpaltunnelsyndrom (troligtvis)utlöst av för mycket pillande på dialysmaskiner. Underbara kollegan dr Lotta på jobbet frågar om jag vill ha en remiss till bättre vetande; ja tack! säger jag. Vill inte gå med detta ontet i onödan. Av en annan kollega fick jag ett handledsstöd. Jag är enormt tacksam över de fina människorna jag omges av dagligen. Ibland känner jag mig som en tjatmoster som gnatar och tjatar om 'mitt' specialområde, men kollegorna är tålmodiga och står ut (med hembakta mutor ibland ;)). Appropå (stavning?) jobb så träffade jag på gamla kollegor idag, det var verkligen jätteroligt. Ibland kan jag inte förstå att det gått 6 år sedan jag slutade på den arbetsplatsen. Tiden rusar onekligen.
ö
Fredag imorrn. TJEJMIDDAG! Ser väldigt mycket fram emot sammankomsten. Vi skall förutom äta god mat och dricka gott vin (vitt passar har jag hört från säker källa) fira det senaste födelsedagsbarnet med finfina presenter. Självklart blir det massa tjejprat och 'catchup' med de jag inte har nästan daglig kontakt med. Mys! Hoppas värdinnans lillsnutta piggar på sig, annars får vi väl relocate.
k
k

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hoppas David piggar på sig snabbt igen. Vad roligt för pappan att få vara favoriten ett tag. Mindre kul för mamman dock... (Får se när det vänder för oss på den punkten :) )

Vad jobbigt att det fortfarande gör ont i händerna och armen. Svårt med det jobbet vi har. Det sliter verkligen på lederna.

Krya på dig gumman och ha en toppen kväll i morgon!

Kram Johanna

Anonym sa...

Hej igen!

Det vore ju jättekul med en sån middags-date. Vi får kolla på datum nästa vecka på jobbet. Jag jobbar måndag och onsdag(kväll) nästa vecka.

Kramar Johanna

syster A sa...

Jag jobbar också mån+ons kväll :)

Anonym sa...

Och föresten, vilka fina kommentarer du gjort på vår blogg!

Johanna

Maja sa...

Du är så internationaaaal Andrea! ;-) Och apropå appropå så tror jag du var rätt ute, bara skippa ett P! :-) Trevlig helg på dig och din familj, hoppas D kryar på sig och att ni andra inte blir smittade! Kram Maja

Cecilia sa...

Hoppas att du får snart hjälp med karpaltunneln, du har tillräcklig med skit som det är! :)

Ser fram emot ikväll, fejjar och fixar *pust* ;)

kram!

Anonym sa...

Hej!

Hoppas du får en fin kväll med en massa tjej snack!
En dinner date låter super nice! Hoppas D kryar på sig under helgen och att din arm snart blir bättre...inge kul, men skönt att du får hjälp iallafall! Trevlig helg, syns på måndag!
Kram Fia