onsdag 25 augusti 2010

Liten kille med ont i magen

David har gällt och gråtit i sömnen/halvdvala under natten. Han har tagit sig mot magen, neråt på höger (såklart!, inte vänster) sida. Självklart blir mitt ssk-jag uppvarvat på en gång. Blindtarmen, var min första tanke. Ingen feber, det är bra. Han går upprätt (ingen metkroks-gång) och kan dra upp båda benen (vänster vill man inte röra alls om det är app).
l
Hela dagen igår klagade han på illamående av och till (typisk app-start) så jag är lite fundersam. Har pratat med sjukvårdrådgivningen och fick rådet att avvakta. Då gör vi så.
k
David ligger i soffan och tittar på Barnkanalen och verkar må ok för stunden. Det blir inget dagis idag.
l
Lite kaffe till trötta mamman kanske?
l
Nu på em: en pigg kille utan ont. Skönt. Nu är det min tur att åka för att jobba.
k
Tack alla för fina ord!

6 kommentarer:

Indra sa...

Hoppas att det "bara" är en släng av magsjuka.

Maja sa...

Usch! Hoppas det bara är nåt som "går genom kroppen"... TACKA David från J och H, de sov så fint skavfötters i hans säng på torpet. Och tack, tack för lånet av er säng till! Ni e så himla goa och fina allihopa! Kram!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Låter som en jobbig natt!

Skönt att han mår bättre!

TokTova sa...

Det var länge sedan jag tittade in här. Hoppas sommaren varit bra.
Du har ju egentligen tur som är sjuksköterska och har än mer koll på sjukdomar än vi vanliga dödliga. Skönt att David mår bättre och att det inte var blindtarmen. Ha det bäst!

Anonym sa...

tur att han e bättre men siter inte blindtarmen på högersida???jag har iallaall ett är på högersida av när de tog bort min!!:)kramis jannika

fru a sa...

åh tur att det inte var blindtarmen... det var ingen kul upplevelse!