tisdag 14 september 2010

Stora killen

Gympapremiären igår gick hur bra som helst! David var så laddad och redo. Innan vi åkte fick han packa sin väska själv. Mjukisshorts, t-shirt och nya mockasiner packades noga in i bubbelplast! Ett äpple och en flaska vatten stoppades även ner. Det var en trött men nöjd kille som jag cyklade hem med. I morse gick det knappat att väcka den lille herrn, han som oftast brukar vara den som är uppe först...*s*
l
I dag hade vi halv planeringsdag på jobbet. Rackarns vad effektiva vi var. Många bra beslut togs. Jag tror nog jag har världens bästa jobbarkompisar, en underbar blandning av härliga, kompetenta, trevliga och fina sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Om en månad ska jag gå upp till 90%, det känns toppenbra!
l
I morgon vankas det ledig dag för både mig och pappa F. Vi tänker faktiskt låta David gå på dagis, han får det mycket roligare där än hemma imorrn. Vi måste packa klart inför flytten som är bokad till sön 26:e september. Vi båda jobbar ju helger så vardagarna går åt till sånt som andra hinner på lediga helger. Nu ursäktar jag ju mig, och det hade jag inte tänkt!
l
Må så gott allihopa!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

I bubbelplast!!! Jag smäller av :D

Vad härligt det låter med alla kollegor, underbart att trivas så :)

kramen kramen

Maja sa...

Nä, inget ursäktande! Packa varligt! Kram