torsdag 2 september 2010

Torsdag kväll

Det börjar närma sig slutet på arbetsveckan, det ska bli skönt med ledig helg. I kväll jobbar pappa F sitt sista pass och startar nytt jobb på måndag. Ett jobb som kommer passa honom som handen i handsken. Jag är så stolt över honom!

David är en lite krasslig småsnorig subfebril kille just nu. Sovande dock. Får se om han mår bättre imorgon bitti eller om han får vara hemma med pappa.

k
Efter dagishämtningen visade det sig att jag fått punka på cykeln, sååå trist. Velar mellan att ta en prommis till jobbet imorrn eller vara fredags-lat och åka kommunalt...Just i skrivande stund lutar det åt det sistnämda alternativet ;).
i
I kväll drog nattningen ut på tiden, (det skulle smörjas och duttas med blött papper under näsan, vår lilla femåring är ibland som en liten farbror med sitt snytpapper, haha!) och då blir man lätt utan den så viktiga egentiden. Kvällen blir så kort och vips är det dags att lägga sig.

Två tidningar damp ner i brevlådan idag, senaste mama och allt i hemmet! Härligt!

Håller på för fullt att inreda vårt 'nygamla' hem i huvudet. Planerar och bläddrar och frågar faktiskt(!) F vad han tycker. Än så länge verkar vi vara överrens! Längtar som en tok. Men snart så.

kHärlig

bild:vi.sualize.us

k
Visst är det en helt underbart inspirerande bild? Den randiga dynan är jättefin till det svarta och vita. Gillar helheten.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Hoppas D mår bättre idag!
Det finns självlagande däck på Biltema, knasbra.

Jättefin bild :)

Kram

Maja sa...

Hej!

Jag hörde om din F:s jobb - måste gratulera! Det låter ju helt ljuvligt - nära och bra! Grattis till er båda, har förstått att det kommer ge hela er familj mycket att han fått detta!

Trevlig helg, hoppas ni får fira den tillsammans! Kram Maja

Drömlägenheten/Caroline sa...

Lilla farbrorn har gott sällskap av maja som satt med sitt papper i dag. Hittade inte sitt snytpapper.....hon höll det i handen lilla tantaloran!

Fin bild!