lördag 13 november 2010

Lördag

Så var denna jobb och dagis vecka över, för mig och David iaf. Pappa F har jobbhelg. Tiden rusar verkligen nu tycker jag, och det är skönt. Denna tid på året är verkligen såå trist och mörk och tråkig. Om 2 veckor får vi iaf sätta upp stjärnor och ljusstakar, det blir mysigt.

j

Just nu bläddrar David i alla leksakstakaloger som kommit i brevlådan. Allt är spännande och intressant och skulle gärna platsa på önskelistan. Toy Story-grejer står högt i kurs just nu. l

Ikväll är vi bjudna på lite mingel på butiken Papper...Nyinvigning då vännen L som äger stället skaffat sig en kompanjon!

l

Det kommer bli en lugn lördag för David och mig idag. Har denna vecka gått både fram och tillbaka till jobbet (cyklar inte på vintern)det har blivit 8x35-40 min promenader och självklart straffas jag för det med en endometriossmärta som inte är av denna värld. Positivt med motion men f-n att det ska ta så hårt. För snart en månad sedan skickades en remiss till Endometrioscentrum och iom med vårdgarantin kommer jag inte behöva vänta längre än 3 månader på tid där. Just nu känns dock ytterligare 2 månaders väntan inte bra alls. En tid i förrgår hade inte varit helt fel. Det är bara att bita ihop och stå ut och knapra trangelpiller till natten.

k

Fars dag imorgon! Ett litet firande ska vi väl hinna med innan pappan åker till jobbet.

k

Trevlig lördag önskar jag!

l

Mina fina (notera den underbara furupanelen...längtar tills vi får flytta hem igen)

3 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Fin bild på killarna!

Löv the panel ;)

Cecilia sa...

Jättefin bild på pojkarna! :)

Livet runt 30...5 sa...

Åh stackare, hoppas smärtan släpper snart. Åtminstone för stunden. Och fina killar, helt klart!