måndag 31 januari 2011

Ytterliggare en vecka har passerat

Vi närmar oss s a k t a målet....flytta hem. Nu är det "bara" max 2 månader kvar. Hoppas tiden rusar snabbare än snabbast!
j
I går tappade David bissing nr 2. Vår stora fina kille. Tycker det var nyss hans små gryn började poppa upp. Att vara David just nu är tufft. Väldigt tufft. Det är inte för inte som tiden runt 6-årsåldern kallas för lilla tonåren. Ena stunden är man en stor kille som tycker allt är coolt och häftigt. Nästa stund ska man sitta nära nära mamma och tanka kärlek och trygghet. Mammas lilla
l
I lördags var David och pappa F på Vaksala torg och kikade på rallybilar. Det tyckte den unge herren och hans pappa var jättekul! Jag jobbade lördagen och var helt slut efter strulande maskiner och annat jox som ställde till det. Orkade knappt hålla mig vaken lördag kväll.
k
I går söndag hade vi en mysig familjedag. Vi tog en promenad i solskenet till Gränby centrum. Det bidde lite lunch där och så köpte vi pennor och ritpapper. David har kommit in i en ritfas!
j
I morgon tisdag är jag ledig. Ska bara ta det lugnt, tvätta några maskiner och bläddra i lite tidningar som damp ner i lådan idag.
k
Inreder vår nya lägenhet inne i mitt huvud hela tiden! Ändrar och fixar med kuddar, gardiner och ljuslyktor. Hoppas och tror att det kommer bli jättefint. Både Hemtex och Spira har fina textilier.
k
På lördag smäller det! Äntligen!
l
Innan lördag är det fredag och då blir det lite tjejkväll! Vin och snacks och mys. Ser såå fram emot det! Välkomna säger jag till bruttorna J och S och C. David skall få sova hos svåger R då!
k
Fortsatt trevlig vecka önskar jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår att du håller på att möblera lägenheter i huvet om och om igen. Jag är precis likadan. Man har ju så mycket ideer på hur man vill ha det.

Ser fram emot fredagen!

Kram Johanna

Anonym sa...

Ska blir såååå mysigt på fredag, ser verkligen fram emot det! Ha en härlig ledig dag!
Kram Fia