söndag 13 februari 2011

16 dagar kvar

Denna söndag har spenderats på Ikea. Vi har checkat av alla möbler vi ska köpa och var de finns på tag-själv-lagret. Söndag om 2 veckor skall vi tillbaka för att plocka ihop allt vi skall ha och beställa hemkörning till onsdagen själva flyttveckan. Längtar tills vi är på plats, då ska jag visa hur fint det har blivit!
ö
Vi har bestämt oss för ett större köksbord än vi tänkt från början. Härligt med ett stort bord där man kan samla familj och vänner! Ny frotté, lakan och påslakan (fyndade satinpåslakan som var nedsatta från 299 till 179), överkast till David och lite annat smått och gott hamnade i påsarna idag.
j
Nu väntar vi på att Sherlock skall börja. Lite trist att det är sista avsnittet, hoppas på fler i framtiden.
j
Har gjort en gryta på nötkött idag som puttrat i 3 timmar! Det doftar underbart. Skönt att förbereda för veckan på helgen.
j
Imorrn är jag och David lediga. Vi skall förhoppningsvis träffa Camilla med flickor. I övrigt blir det ett besök på tygaffär för att köpa jeanstyg till David´s sänggavel som han fick i 4-årspresnet av moster & Roger, då klädd i ett jättefint tyg från Åhléns (se bild nedan) med världskartan. Nu ska vi göra iordning D´s rum så det blir ett storkille-rum. Då kan det passa perfekt med ett tufft jeanstyg på sängaveln!
j

j

På återseende!

3 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Från moster och roger var det! ;)

Vilket bord skall ni ha?

Kram

Jessica sa...

Åh vad spännande att se resultatet. Tror att set blir kanon snyggt!!! Kram

Cecilia sa...

Det ska bli så roligt att hjälpa till och se hur fint det blir :)