måndag 3 oktober 2011

Inläggning imorgon

Kl 9.00 skall jag infinna mig på kvinnoklinikens gynekologavdelning. Har önskat samma rum, hoppas bara dom hunnit byta till en större tv! Skämt åsido, det spelar verkligen inegon roll vilket rum jag får. Hoppas bara det är en tvåsal, har ingen lust att dela rum med tre okända människor.

Hysterektomin sker på onsdag 5 okt. Förhoppningsvis får jag första optiden på morgonen. Ligga och vänta en minut längre än nödvändigt vill jag INTE. Självklart känner jag en sorg över detta, men det är nödvändigt och jag hoppas det hjälper. Cellförändringarna har jag knappt tänkt på, hela den historien blir ju avslutad iom operationen. Skönt det.

F följer med mig imorgon, han har ledig dag så det passar ju bra. David är införstådd (så mycket en 6-åring nu kan förstå...) med veckans planer. F jobbar sent hela veckan så han kommer bli hämtad mestadels av syrran och svåger R förutom själva opdagen då gudfar P hämtar honom. Detta har varit mitt största bekymmer, (såklart!) hur David skall ta allt och orka med sena kvällar. Mammas älskade lilla ♥. Det absolut jobbigaste är ju att vara ifrån David och hur han har det. Det ÄR ju en mammig kille vi har... Det gick halvbra förra gången så jag hoppas det går bättre än halvbra denna gång.

Operationdagen kommer F att hälsa på, sedan kommer han inte hinna pga jobb. Så jag tar gärna emot besök en liten stund av er mina vänner. Det är dödens trist att ligga där så ett litet hej och en kopp kaffe i 15 minuter eller så skulle uppskattas enormt mycket!!

Har jag tur och allt går som det ska kommer jag hem på lördag. Håll tummarna för mig! Ca 1 månads sjukskrivning väntar mig.

Sedan är det inte långt kvar tills Gran Canaria hägrar. Får se hur det blir med badandet, men det är verkligen inte det viktigaste. Bara att få komma iväg, bort från allt detta ser jag så mycket fram emot. Tycker att jag och hela familjen + syrran med familj är värda det efter denna tid. Hade inte systeryster+svåger R ställt upp så mycket dom gjort hade det aldrig funkat. TACK.

5 kommentarer:

Maria sa...

Lycka till Dea! tänker på dig här borta! Det ska nog gå bra.... va rädd om dig! kramar m

Anonym sa...

Ett stort lycka till! Tänker så på dig!
Så fin din blogg har blivit!
Kramar Fia

Anonym sa...

Ska tänka på dig! Hoppas du får må riktigt,riktigt bra sen, så du kan komma tillbakas till jobbet:)
Miss you!!

Kram Ulrika

Drömlägenheten/Caroline sa...

Klart du skall få besök! Kommer på torsdag och hämtar på lördag. Och om du orkar så blir det en kaffe på fredag em också!

Ser verkligen fram emot att få tillbaka syrran och att du skall få må bra. Det skall bli sååå underbart att åka till solen och värmen med er!

KRAMAR syrran!

Anonym sa...

Hej vännen!

Jag kommer mitt på dagen på torsdag om det fungerar för dig? Lycka till med allt- det kommer att gå bra med op och sen kommer du att få må bra!!

Styrkekramar Camilla