torsdag 26 april 2012

Legolandsemester bokad!

3 juli till 6 juli kommer vi befinna oss i Danmark och Legoland!

I går bokade jag hotell och flygbiljett till oss tre. Det går direktflyg till Billund, det tar 1 tim 20 min från Arlanda. Toppenbra! Hotellet vi skall bo på heter Zleep Hotell Billund och ligger 1,5 km från Legolandparken, gångavstånd alltså. 3 övernattningar blir nog bra tror jag, 2 heldagar på Legoland och på avresedagen kan vi ta en tur till Lalandia.

Jag bokade alltihop på Travelstart.se. Det som är lite roligt är att jag har kikat på resor (flyg+hotell) till Legoland under någon månad och senast jag tittade var samma resa upp i över 11.000 kr, nu kostade den 9.800, alltså en hel del billigare (väldigt dyrt ändå, men så får det bli. David älskar Lego och han är i perfekt ålder). Inte helt fel! Hotellet är ett väldigt enkelt hotell och det duger åt oss, vi skall ju bara sova där.

I dag var det ledig dag och jag unnade mig en shoppingtur på stan. Och vad händer då? När det finns både tid och lite råd att kunna shoppa. Hittar INGENTING (förutom ett par jeans och underkläder till mig och David, men det var ordentliga måsten), inte någonstans. Jättetråkigt. Jag behöver verkligen nytt i garderoben. Lite presenter till David blev det, bla ett lasersvärd. Han fyller ju år om en dryg månad så det kan ju vara bra att sprida ut inköpen lite.

I morrn är det fredag och jag och pappa F har ledig helg tillsammans. Otroligt! Det händer inte ofta kan jag säga. Mysigt för David att få ha både mamma och pappa hemma hela helgen samtidigt. Lördag blir det nog en fika eller lunch på stan. Plantera slingerkrasse står också på agendan, tänkte stoppa ner lite frön vid våra plank på uteplatsen.

I går hade jag och syrran, bästis C och bästis C en annorlunda 'tjejmiddag'. Själva middagen intogs på Ikea och sedan storhandlade vi tillsammans! Mysigt och roligt. Tack kära systeryster för skjutsen, bensinbidrag kommer :-). Kul att kunna ses mitt i vardagssysslorna. Det går tyvärr allt för lång tid mellan träffarna. Hoppas vi kan bättra oss allihop.

Nu ska barnet i badet!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Vad mysigt! David kommer till paradiset :)

Tack för shoppingmys! Kram