lördag 16 augusti 2008

LONDON

Vi har haft det så bra! Än en gång kan vi konstatera att vi har världens bästa unge. Vilket toppenresesällskap han är lilla sonen! INTE en enda liten tillstymmelse till åksjuka, vi kan nu bocka av; tåg, flyg och tunnelbana på "inte-vara-åksjuka-av"-listan. En sån seger, vilken frihet vi har nu och framförallt så SKÖNT för David att slippa må dåligt.

London zoo, Naturhistoriska museet, Tekniska museet, Hamleys (med alla miljooooner leksaker), Oxford street, Covent Garden, Notting Hill, Regent street, Piccadilly Circus, GAP; Starbucks, KFC, Pizza Hut....En pub hann vi med när David sov ;).

Vi hade med en mp3-spelare med Mora Träsk och Trazan och co. Succe för en trött och ibland lite rastlös och uttråkad tre-åring.

Supermegamyckettokshopping. Väskorna proppade! Kuson Maja fick bla ett nattlinne med Fifi och blomsterfröna på, lyckan var total. Hon slet av sina kläder och sen behöll lilla damen linnet på hela dagen. Tar man jeasn under kan man faktiskt gå hem med nattlinne på. Så det så! Ellen fick bla en tröja med Pingu på, självklart rev och slet hon i sina kläder för att få på sig tröjan, hahhahah. Ellen är så cool! David har blivit ekiperad med en del GAP bla. Och mycket mycket mycket mer.............

Vädret var typiskt lynnigt brittiskt , växlande sol och ösregn. Måånga låånga promenader. Maten är inte det centrala vid en London tripp så det blev mycket pasta och annat barnvänligt. Äta gott får vi göra hemma!

Fyra **** hade hotellet. David hade ett eget litet krypin så mamma och pappa kunde titta på tv på kvällen och spela kort (som vi ALLTID gör på sem).

Våran något långhåriga blonda lintott charmade såklart alla som kom i hans väg. Fick kritor och målarböcker på flertalet restauranger. När David härmade den automatiska rösten i hissen höll engelsmännen på att smälla av, vi med!! "Ground floor" blev "gwan po".....

Lägger upp kort i morgon, nu blir det film och en kopp av världens godaste te; apple crumble från Whittard of Chelsea.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Mys mys mys!!! :)

Tack för te och bönor och de uuuunderbara muffinsformarna!! :D

Kram C, vi ses i em

Fia sa...

Hej hopp!
Nu verkar ju haft det supermysigt!!
Roligt med mkt shopping. Duktiga David som börjar bli så stor! Skönt att han slapp må illa...finns det nåt värre?!
Jag träffas gärna för lite fika o snack med dig o Johanna nån dag! Vi får höras helt enkelt, denna vecka blir det inskolning, men sen är det lugnare tror jag. :)
Kramar Fia

Johanna sa...

Men vilken härlig semester ni har haft då! Låter så mysigt med david som är så stor och lätt att ta med.

Du får berätta mer när vi ses. Alba börjar på dagis på tisdag så då kommer vi att ha lit emer tog jag och Theo.

Kram
Johanna

Anonym sa...

fy på er som inte tog er tid att äta riktig engelsk mat! Mums ju!
Teét håller jag med om. bra godare där. starkare. Fast jag var ju inte i london utan hos en familj i newcastle... kul att ni hade skoj!

"the english nutter"