onsdag 1 oktober 2008

Lite blandat

Dålig på att uppdatera bloggen men nu så!

Mammas dag gick utan större problem. 5 år är lång tid. Saknade finns alltid där, men livet går vidare. Glöm ej att krama din mamma! Jag skickar en KRAM till mormor/stand in mamma Ewa, världens bästa!

Pappa F och jag har varit lediga idag och ni som vet varför (min blogg=min rätt att vara lite hemlig) kan få veta att innan året är slut är allt på g. Klura på den! Lunch på pappa F´s gamla jobb var mysigt (och gratis). Lite shopping till David; bla en ärtgrön vinterjacka. Blir perfa till svarta överdragsbyxor.

Mina pärlor har fått liv igen. Och symaskinen också. Sydde smååå yttepytte byxor i vit velour till ett par av de bästa vännerna C&C som väntar efterlängtad plutt om en dryg månad. Patetiskt små :). Kommer definitivt sy fler.

Vi har fått hem David´s svartlackade tripptrapp, jäklar så fint.

Och så Dagens David (känsliga läsare sluta läs nu):
David ropar på mig; "Mammaaaaa, vad hetej den? Jag svarar: "Det heter ollon, pilla försiktigt"

7 kommentarer:

maria sa...

Hmmm.
jag klurar och klurar! Klart att man blir lite nyfis när du skriver så där! Men du har helt rätt att vara privat! =)Verkar vara nåt du ser fram emot så... lycka till! =P

Drömlägenheten/Caroline sa...

Men sötiskillen då!!!!!!

;)

Cecilia sa...

Dade, alltid lika underbar!! :D

Kram C

Anki sa...

också nyfiken....

Jenny sa...

Åh,vad nyfiken jag blir! Men det låter ialla fall som ngt positivt!!

Skrattade gott åt D´s fråga!!!

Trevlig helg!

Isa sa...

Nu blir jag nyfiken! Det låter som något positivt, något stort och nytt, spännande! Hoppas att vi får veta längre fram...! :-)

Trevlig helg och kram!!

Fia sa...

Ha, ha, dom är för roliga dom små! Malte flinar lite och säger poppen så fort man tar av blöjan, den är rolig att dra i...:)
Ha en bra helg!
Kramar Fia!