fredag 21 november 2008

Den ultimata helgen.....

* Pappa F i Sundsvall fredag morgon till söndag eftermiddag

* David magsjuk

= kul ledig helg ;)


Jag hann komma till jobbet i lugn och ro i morse. Kände att jag hade riktigt flyt idag, vi har så duktiga undersköterskor som sopar banan för oss så starterna gick galant idag. Hann starta två patienter på 20 min (dialys) innan "the samtal" kom. Utanför dagis kräktes den lille sonen, klockan var då 8.10, pappan skulle ta tåget till Sundsvall kl 9.05. Skynda skynda hemåt. Gick det att låsa upp cykeln utanför jobbet? Nej såklart inte! Fick greja i minst 5 minuter med halvt avbruten nyckel...Skynda hemåt i blåsten och halkan. Hann få iväg pappan till tåget i tid till slut.

Tack och lov hann jag till affären. Lite coca cola och vitt bröd vill man ju ha hemma. En film samt en bok som underhållning till David slank ner i korgen (och naturgodis till mamma som jag (tror jag iaf) lyckade smussla med trots att David the hawk-eye var med).

Nu snarkar David och jag har värmt en Findus-låda och tänker inte ett dugg på hur kul pappa F har det med vinprovning och middag *s* haha! Nä skämt åsido så är han sååå värd denna helg borta med sin syjunta (aka vinklubb) och så kul att se hur vännerna A & E-S har det i sitt egna hotell.

Nästa vecka har en massa roligt i beredskap: Tisdag julpyssel-mys med mormor E, onsdag luncha med bebis Astrid och hennes mamma, onsdag kväll julbord med Wallmans-underhållning på pappans jobb. Och så vår 10-årsdag på torsdagen.

På fredagen ska vi ta farväl av pappans gamla kompis-från-förr; J, som gick bort för två veckor sedan. Det är en absurd känsla att behöva anmäla sig till en begravning för en som blev 37. Så SKA det inte vara. Vi har inte umgåtts med J på flera år, men jag kommer aldrig glömma en juldag för en herrans massa år sedan när han kom hem till oss (det var lite partaj) och hade med sig en ananas och en flaska ketchup *asg*. One of a kind!

1 kommentar:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hoppas David mår bättre nu!

Har f det bra!? Kan tänka mig det :)

Vilket roligt minne av J!!!!!

Krammkram!