söndag 29 mars 2009

En toppenhelg

Fredagens roligheter fick fem +++++. Vilket kanonduktigt Wallmansgäng det var. Eftersom pappan i la familia jobbar på resturangen i fråga fick vi lite specialuppvaktning av Wallmansgänget, urtrevliga allihop.

Grattis-champagnen satt som en smäck. Vi tycker mycket om champagne och kan verkligen uppskatta den drycken! Förrätten var en hummersoppa med fänkål. Toppengod. Kalv till varmrätt som var ok. Tre desserter; en liten cheesecake, något chokladmousse aktigt och så annanas med glass. Maten överlag var bara sådär tyvärr men showen var som sagt kalasbra och rolig! Efteråt gick vi vägg i vägg till en urmysig restaurang och drack lite drinkar, det var länge sen och så gott. Vi är båda helnöjda med vårat firande.

Hörrni tjejgängsbruttor som läser här; vad tycks om att slanten vi sparar vid varje träff ska gå till en Wallmanskväll i höst? De ska fortsätta då med och jag tycker det skulle vara kanonkul att gå vi 6 tjejjor!

Lördagen fortsatte med lite middag för systrar och kompis. Mysigt och gott och enkelt, pastagratäng och fetaostlasagne (Camilla, tack för lunchen!) med sallad och vin till det. ½ glas rött var min ranson *s* den kvällen ;). Mockarutor till kaffet och så massor med prat och mys med fina nära och kära.

I dag söndag; Shurgaard-förråds-rensning som gick över förväntan lätt. Bra överblick har vi nu. En hel del möbler skall ut på Blocket och förhoppningsvis få nya hem.

I morgon måndag ska vi äntligen få träffa ÖNH-specialist, jag hoppas den dr kan se hur dåligt David mår och att han behöver op snarast. Om inte så får mamma stå på sig....

1 kommentar:

Cecilia sa...

LÅter som ni har haft det jättemysigt,och champagne vem kan inte uppskatta det!? ;)

Du får berätta hur det har gått hos dr sen!

Wallmans låter roligt! :)

Kram