fredag 27 mars 2009

Vår lilla kille

Snarkar och hostar och har andningsuppehåll på nätterna. På måndag är det äntligen dags att träffa dr på önh. Op måste ske snarast. Han har blivit mycket tröttare de senaste veckorna, orkar inte med i samma tempo som andra barn. Häromdagen somnade han kl 17.15 i soffan och det var totalt omöjligt att få liv i honom. Sov hela natten. Nu sover han i soffan sedan en timme tillbaka, snarkar och har sig. Halsmandlarna är större än störst och så har han ju varit sjuk mycket de senaste 2 månaderna. Nu vill jag att vår plutt ska få må bra och orka med att leka.

AJ i mammahjärtat.

David skall sova över hos kusinerna idag, det blir fredagmys med popcorn och mormor. Mamma och pappa skall förlusta sig på restaurang.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Lilla lilla skrutten! Jag har ju hört och sett honom själv. Verkligen dax för op nu!
Så får ni en piggare och mer utvilad kille sen!

kram i massor!

Anonym sa...

Å, lilla gubben! Jag vet precis hur du känner! Dom är jättebra på ÖNH, kan tänka mig att ni får en tid ganska snart om han haft det så jobbigt nu...
Han kommer att må så bra sen, kommer att orka så mkt mer! Det är hemskt att se sitt barn bli trött medans alla andra barn springer omkring hur mycket som helst.
Ha en trevlig kväll och grattis till bröllopsdagen, 5 år! Tiden går fort!

Kramar Fia

cia sa...

Usch det är verkligen inget roligt:-(
A kommer ockå opereras när han är runt ett år och det är aldrig roligt. Men D måste ju må bättre!

Grattis till er också:-)

isa sa...

Lilla gubben vad jobbigt! Han kommer att bli en ny kille efter operationen, och förhoppningsvis slippa en hel del av alla sjukdomar. Plutten då..håller tummarna för att ni får tid snart!

Kram!