söndag 19 april 2009

Torphelg

Denna helg blev det iaf övernattning. Pappa F var hemma och jobbade, men vi klarade oss ganska bra ändå *s*. Fick höra att han hade varit upp på scenen i slutnumret iklädd peruk (Wallmans-show)...!

Vi åkte ut lör fm. Vitlök har planterats, blomfrön har såtts och så har vi stoppat ner vita bönor i jorden precis som Castor gör. David har lekt och lekt och lekt med sina kusiner. Tjejerna fick varsin dockvagn och David valde en "pangare" på en loppis som fick ett besök av oss.

Grillat till middag så klart, jättegott! Vanlig flintastek med grönsaksröra och pasta, smarr.

Köket har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Av åkte några skåpdörrar och på ett kick hade vi målat vitt inuti. Såå fint. Jag glömde fota men systeryster tog några bilder. Sovrummen skall fixas till med nya kuddar, gardiner och lite annat. Med tyg kan man göra mycket. Nu på em har jag sytt ett draperi (kommer på bild på minsyblogg, vill inte ta tråkigt kvällskort med blixt) till en liten garderob/skrubb som inte har dörr. Rött, ljusblått och beige är färgerna som skall vara i vårat sovrum. Lite greengate-inspirerat. David´s sovhörna skall få en liten barntouch med vimplar och mysiga kuddar. Några hyllor, lampor och tavlor/foton skall upp på väggarna. Mattor skall lägags in för ännu mer myskänsla.

Svåger R och jag (mest han om sanningen skall fram) har klippt bort vattskott på äppelträden. Jag vinglade en liten stund på stegen, men fy 17 vad jag inte gillar höjder (vi pratar 1 m upp i luften...).

Måndag imorrn, då blir det ett förberedande besök på ÖNH inför op om en dryg vecka. Har försökt förbereda David så gott jag kan inför op.

4 kommentarer:

cia sa...

Låter som en härlig helg!
Hoppas ni hade lite mindre blåst än vad vi hade.

Cecilia sa...

Mys mys! Jag såg hos C hur fint ni har gjort.

Kram

Anonym sa...

Hej!
Låter som en riktigt mysig helg. Det blev jättefint i köket ju! Såg bilderna på syrrans blogg.

Hur gick det med David igår? Är det helt klart att de ska operera honom den 28 nu?

Kram
Johanna

cia sa...

Tack snälla rar du för den jättefina Haklappen/scarfen.
Användes på stöört redan idag:-D