torsdag 14 maj 2009

Korvgrillning på dagis

Förskolans dag firades på vårat dagis idag. Vi föräldrar blev underhållna med lite skönsång från juvelerna, en del sjöng och en del sjöng inte *s*. Sedan korvgrillning och kaffe och kaka/glass. Det var kallt i skuggan så vi huttrade ikapp och gick hem ganska tidigt.

I dag har jag varit ledig och inte gjort ett enda dugg, sov till kl 11!! Lite småplock bara här hemma. Syrran passade på att ta med David tidigt idag och jag tänkte vara en god mor som serverar fruktsallad till mellis. Det slutade i blodbad, mitt vänstra ringfinger blev en aning kortare. Det ska bli spännande att dra på sterila handskar på den handen imorrn.... Fruktsalladen blev iaf jättegod :).

Fredag imorrn, veckorna rusar verkligen nu. På lördag kommer mormor på middag, det ska bli supermysigt. Får se vad vi hittar på för gott att bjuda på.

Måste tipsa om två filmer; the curious case of Benjamin Button , en helt fantastisk film där Brad Pitt åldras åt fel håll. SE DEN! Den andra som också är jättebra är Valkyria med Tom Cruise som spelar en tysk ss-soldat under andra världskriget.

2 kommentarer:

cia sa...

Ja tänk hur det kan gå!
Ta hand om fingret imorgon;-)

Cecilia sa...

jag vill se båda dem filmerna, men frå vänta tills de kommer på dävedä!

Paa