onsdag 20 maj 2009

Ledig dag

På schemat står fyra-årskontroll med tillhörande "vadduktigduvar"-glass efteråt. I em bär det av ut till Lavendelbo, äntligen!! Och solen skiner, så härligt det ska bli. Tyvärr måste vi åka hem igen imorgonkväll då vi jobbar på fredag. Men en liten dos livskvalite hinner få oss till livs.

I söndags var vi i Stockholm för att hälsa på faster A med sambo J, vi hade en jätettrevlig stund hos dom emd god mat och fika och lek för David. Innan vi kom till dom shoppade både mamman och pappan loss på Lagerhouse, varför finns inte denna underbara affär i Uppsala?? Vi hade husomhelst jättemysigt när vi strosade runt. Efter besöket hos A+J åkte vi in till Stockholm igen för att äta middag, vi hamnade på Jensen böfhus.....en upplevelse jag kan skriva mer om en annan gång, vill inte solka ner mitt glada humör.

Nu har jag 11 arbetspass kvar till sem som börjar den 15 juni, det ska bli välbehövligt och skönt.


Uppdatering: 4-årskontrollen gick bra, bra syn och bra språk. Prick 100 cm och vikten var 15,8. Han följer sin kurva perfekt. Liten men naggande god!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Vi får samla in namn och skicka tillLagerhaus :D

ha så mys på torpet!

cia sa...

Ha det gott på torpet!

Isa sa...

Lagerhaus är kul, du får passa på att shoppa loss när du är på Sthlmsbesök.

Vad skönt att 4-årskontrollen gick bra. Här är det dags nästa vecka. Spännande att se vad Gustav åstadkommer när han ska rita en gubbe och ta med sig...;-) Har aldrig sett honom rita en gubbe och han är fullständigt ointresserad av att kunna.

Jensen böfhus har jag hört mycket om, tyvärr inte så mycket positivt, och jag antar att er upplevelse var av det mindre bra slaget. Tråkigt.

Ha en jätteskön fortsättning på helgen!

Kram!

Fru A sa...

jag kan trösta dig med att Lagerhaus är på väg, se nedan. grattis i efterskott till David och kramar till er!

http://www.fsve.se/dev/article.php?id=3122