onsdag 22 juli 2009

Dagarna rusar

Ibland blir det inlägg ofta och ibland dröjer det!

Mina killar kom hem helskinnade och hade haft det jättebra. Nu är jag komplett igen! Nästa gång det vankas besök i Liden blir kanske till senhöst/vinter och då skall jag följa med.

Den shoppingfria månaden har startat och än så länge går det bra ( räknar från denna månads bb till nästa månads lön, så egentligen lite drygt en månad). Handlade förnuftigt *skratt* på Willys och tänkte till (guuud så vuxet?!). Vet redan att en 'utgift' utöver det planerade kommer bli nålar till symaskinen då TVÅ! gick sönder samma dag. Måste ju få sy, annars blir jag jobbig.

I dag har mormor varit här och ätit gudomligt god lasagne som F lagat, verkligen supergod! Till efterrätt blev det paj med vinbär, vi har ett gäng buskar på gården så det gäller att passa på innan fåglarna tar alla bär. (På lördag kommer pappa hit och äter och efterrätten blir då paj!) Mormor är sååå underbar och mysig att umgås med. David är sååå förtjust i sin mormor!

Imorrn mysmiddag med C! Vad dagen har att bjuda på får vi se. Kanske ett museum?
Nedan en bild på ett väldigt koncentrerad David som plockar blåbär i Liden, Sundsvall. Underbar, eller hur?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nyttigt med lite mindre shopping, men du har väl ett lager med tyger så du kan sy mkt iaf :)
Nyfiken, hur handlade du "förnuftigt" (vuxet)på Willys?

Kram Camilla

Cecilia sa...

Söta lilla pojken! Vill också ha någon som kan laga lasagne, har aldirg lyckats med det i hela mitt liv.


Kram, ses om några timmar.

Anonym sa...

Hejsan A!
Vi har haft ett underbart dygn på ert underbara torp i helgen och vill tacka så mycket för att vi fick låna ert rum!! Jacob vill speciellt tacka David för lånet av sängen. Han sov som klubbad i den hela natten, vaknade inte ens när lillsyrran gallskrek vid 04-tiden.
Stora kramar och lycka till med den shoppingfria månaden!
Ingela - med hälsningar från resten av fam också!