söndag 25 oktober 2009

Trevlig utekväll, endometrios och matlista

Vi hade en jättetrevlig kväll igår, först litet glas martini hos syster med man och sedan bar det av till Uppsala´s bästa restaurang. Pappan i familjen känner en av delägarna. Toppen service, toppen mat, urmysig miljö (tänk varadagsrum/bibliotek/udda stolar)och bra läge. Gå dit!

Tyvärr förstördes lite av kvällen roligheter av en jävulsk endometriosvärk. Snart hoppas jag att den ger med sig, det får framtiden helt enkelt visa. I dag är det vetekudde och ipren som gäller.

Matlista är väl ett bra påhitt? Jag undrar HUR många ggr vi har bestämt att : NU, nu ska vi vara strukturerade vad gäller matplaner. Nu när jag skrivit detta så tvingas jag ju redovisa. Återkommer med den när jag/vi spanat in vad som finns och vad dom behövs. Skriv gärna ner DIN matlista, alla inspiration tar tacksamt emot!

NU hämta David om haft det alldeles förträffligt hos mormor! Längtar :). Det ryktas dessutom om att dom bakat choklad/pekannötspaj...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!

Vår matlista:

-Pestolax i ugnen med quinoa
-Rotmos och korv
-Grön soppa med färsk riven peppar-rot och en klick creme fraiche, gott bröd till.
-Pastasås ofta tomat med rödvin och fullkornspasta
-Tacos
Tofu i kokosmjölksgryta med ris
-Kyckling/Quorn med ris.
-Tzai med ris

Tråkigt att du har så ont.
Kram
Johanna

Ulla sa...

Det där med matlista är en toppenidé och vi försöker verkligen med det, men det sk*ter sig redan efter en vecka. Varför? Ingen aning. Ha en go måndag!