söndag 31 januari 2010

Önskelista

Tiden rusar verkligen och det står inte på förräns det är dags för oss att utrymma denna lägenhet under totalrenoveringen. ALLT blir nytt invändigt och utvändigt. Ny planlösning och nya ytskikt.
l
Så roligt och framförallt välbehövligt. Fram mot maj/juni är det prel dags att flytta till tillfälligt boende. Efter renoveringen blir det öppne planlösning mellan kök och vardagsrum. Då kommer vi får plats med ett stort matbord, underbart! Vi har tankar om ett mörkt bord. Golven blir i ekparkett så ek går ju bort, någon måtta får det vara :). Klädda stolar eller dessa med skinnklädsel kanske? Bekvämt ska det vara iaf.
l
Jag har i tanken redan möblerat färdigt vartenda hörn i denna lägenhet (med hjälp av syrran som är minst lika exalterad!). Ser verkligen fram emot renoveringen. Ljusa färger i alla rum. Helkaklat i badrummet. Större balkong (eller uteplats, vi har stor chans att få på botten!). Ljuvligt! Nu gäller det att skaffa en liten budget till allt nytt som måste inhandlas :).Bilder Ikea. Bord Bjursta, stol Henriksdal.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med renovering när det väl e klart och framförallt när man inte behöver göra nåt själv!
Måste kännas underbart att planera nytt möbelemang! Bordet gillar jag skarpt, kanske vita stolar till?
Vi har såna stolar i skinn men bara på själva sitsen, dom e jättesköna och lätta att göra rena.
Din helg med shopping låter toppen!!
Ha en härlig vecka!

Kram Fia

Anonym sa...

Så ljuvligt att få fräscht.

Hur är det med magen?

Tankar från Tina (Budda, engel)

syster A sa...

Fia! Ja, lättrengjort är grejen. Ja vita skulle vara snyggt. Vi får se vad som finns när det är dags att öppna stora plonkan. Hoppas ni mår bra!

Tina, magen är ok. Det får gå!

Kram på er!