onsdag 17 februari 2010

Bloggsvacka

Helgen var kalasrolig med 40årsfirande/tjejmiddag! Grabbarna var på Torpet och dom var borta så länge tyckte jag att jag bara vankade av och an mot slutet av dagen. Väl hemma fick jag vackra röda tulpaner "mamma , det är choklad i också". Pappan fick ♥choklad och David fick en rosa liten påse med skum♥ och lite pyssel.
h
Mormor Ewa var hos oss igår på mysmiddag och idag är jag hemma illamående pga vinterkräkis som går på jobbet bland patienter och personal. Jag har i min enfald trott att jag varit/är immun (har ALDRIG haft kräksjukan)men vi får se nu. Förhoppningsvis håller det sig till "bara" illamående.
h
Nu tar jag en liten paus ett tag. Är trött trött trött och less på all jädra snö och OS som det tjatas om i tid och otid. Man kan tro att det är på liv eller död, alla är INTE intresserade.
h
Återkommer när lusten finns. På återseende!

6 kommentarer:

Maja sa...

Jag har heller aldrig haft vinterkräksjukan.. sade det till en nästan-färdig-läkare som sade att alla står inför en ny smitta i år då den är helt muterad.. såå don´t be too sure, typ. Hoppas ändå på att slippa, jag "är ju inte sån som får kräksjuka", hehe. Inte du heller, eller hur!!!? Ha en bra dag! Kram Maja

Cecilia sa...

Brrr!! Hoppas att det inte är kräkis!

fru a sa...

hoppas det inte blir mer än så. krya på!

Maja sa...

Åh TACK för din kommentar i min blogg! Jag är en väldigt resultatinriktad tjej och kan lätt erkänna att jag inte bara tränar "för att må bra", utan också för att forma (om) kroppen lite. Och det går framåt. Det är väl därför (också) som det är så roligt (förutom att det är underbart i sig själv att känna endorfinerna rusa!) när man gör framsteg.

Hoppas du snart kan ägna dig mer åt den typ av träning som passar dig! Vad är det? Har du sysslat med något tidigare? Peppad att testa något nytt (sen)?

Stor kram!

Anonym sa...

Krya på dig gumman och hoppas att det stannar vid illamående. Är det vinterkräk så brukart man inte behöva fundera så mycket på vad det är man har fått om man säger så. DÅ VET MAN...
Jäkla patienter som kommer fastän de är sjuka. Det är ju många i personalen som blivit sjuka.

Ses på fredag!
Kram
Johanna

Drömlägenheten/Caroline sa...

Krya på dig kram från mig!