onsdag 17 februari 2010

JÄVLA KÄRRING

Blev precis uppringd av en jävla kärring som skäller ut mig efter noter för att jag "tjuvtagit" hennes grannes parkeringsplast. Lilla jävla kärring (sade jag inte men hade BRA jävla lust); jag har fått den platsen av hyresvärden när ombyggnationen av gården mittemot oss börjar. Vår parkeringsplats kommer behövas till diverse arbetsfordon så bilen har fått flytta.

Typiskt gamla kärringar som inte har något vettigt för sig, sitta och kolla upp vem som äger bilen. Har precis pratat med hyresvärden och allt är givetvis i sin ordning. Föröker få tag på skatan för att förklara för henne att hon har fel. Jag bara undrar, det är inte hennes plats så vad f-n har hon med saken att göra?! Hade precis slumrat till när telefonen ringer. Mår ännu mer illa.
h
Vilken jävla soppa: hyresvärden har gjort fel, men förhoppningsvis kan jag ha kvar platsen. Uppskattar dock VERKLIGEN inte att bli skälld på. Kan tänka mig att detta är veckans händelse för grannkärringen. Fick tag på tanten och frågade vad HON hade med saken att göra och varför hon skällde ut mig. "Man måste börja nånstans" sade den jävla ragatan. Så man ska alltså vara otrevlig då frågade ja. "Ja", fick jag till svar. HATAR GNÄLLKÄRRINGAR.
g
Fått ny plats, en som var avdelad till byggubbarna. De kan minsann få gå en bit tyckte både jag och hyresvärdsrepresentanten!
h
Nu ska jag bara släppa detta med skatan.

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Vicken jubelidiot!

Cecilia sa...

Skata är rätt ord! Gamla gnälltanter!

Kram på dig!

Anonym sa...

men allvarligt!!!!!stackars skatan,hon har väl inget liv!!!!tur att det ordna sig för dig!!!!!kram jannika

Anja sa...

Förstår dig precis. Försök bara släpp det. Av nån jä..la anledning så är det svårt att INTE bry sig, även om kärringen är skvatt galen. Man blir så illa berörd av att bli oskyldigt påhoppad på ett så otrevligt sätt.

jag lyckas alltid få såna där vidriga kärringar i min närhet! Är det inte som grannar så är det på jobb eller som nu, säljarna till vår bostad. Urk säger jag.