måndag 8 februari 2010

Tänker på min kära syster+prickar

Hon har varit sjuk några veckor, ätit 3(!) olika antibiotika sorter pga uvi (har vc trott iaf). Inget biter. Fortsatt feber och smärta över njurtrakten och i ryggen. I dag gynbesök och sedan åter till inf.mott där hon var igår kväll. Inte helt omöjligt att hon drabbats av samma åkomma som jag har. Hoppas hon mår bättre snart. Blir såklart lite orolig, men vi har ju ett fantastiskt bra sjukhus.
k
Vabbar halv dag idag med prickiga korven. Vi var inte välkomna på bvc av förklarliga själ. Pratade med en läkarvän på facebook som fick se bilderna. Diagnostisera prickar är INTE lätt. Vi skall smörja med hydrokortison så tar vi det därifrån. Vattkoppor KAN vara en möjlighet trots att det inte är det klassiska symtomen. Vi avvaktar och ser. Lite krasligt i familjen nu alltså. Tur att det är ljust ute iaf.
j
I sådana här lägen är saknade och längtan efter mamma extra stor.
l
Update: inget gynbekymmer iaf. Nu väntan på infektionsmottagningen. Vid sådana här tillfällen är det extra tufft att var tvilling.

5 kommentarer:

Maja sa...

Åh! Hoppas hoppas hoppas hon får svar på smärtan och att det går att behandla.. jag kan verkligen tänka mig att dina njurar också värker av det här. Förstår att det är tufft att vara tvilling vid såna här tillfällen!

Kraft och styrka till er alla! Hoppas ni får lite svar redan idag så att ni alla kan vila..!

Kram, kram!

Vanilla sa...

Skickar en stor kram till dig och hoppas att både din syster och son blir bättre snart!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Kram till dig finaste syster!

Isa sa...

Stor kram till dig! Hoppas att din syster får veta vad som gör så ont och att det finns något som botar det snabbt! Förstår att det är jättejobbigt att stå bredvid någon så nära anhörig..

Kram kram!

Daniel sa...

Hoppas det ordnar sej å att man slipper all smärta!!