tisdag 9 februari 2010

Vabbar

Prickar kvar, smörjer med mild kortisoncreme efter prat med läkarkompis. Tack J för facebook-konsultationen. Om prickarna är oförändrade imorgon blir det bvc-samtal och en förhoppning om att vi är välkomna dit. Man vill ju vet vad det är....
j
Vi har varit ute en sväng och hämtat ut paket, så nu går David med den röda Babybjörnselen på, dockan sitter tryggt förankrad!
h
Syrran mår lite bättre, SKÖNT!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

ja ni måste ju få veta vad det är för prickar!

Johanna sa...

Hoppas ni får veta vad det är för prickar. Klart att man vill veta. Skönt att det inte är jobbigt för honom. Hoppas det blir bra snart så att vi kan ses på jobbet snart.

Kram Johanna

Maja sa...

Nu är jag supernyfiken över de där prickarna... när J hade liknande var vi ständigt portade från bvc. De körde en fuling, typ "känner ni ingen läkare/ssk?" Eh.. ska man inte kunna SÖKA vård liksom? När det t o m är ganska tydligt att det troligtvis INTE är vattkoppor. SKUMT. Tur att barnen är så stora så man inte behöver springa på bvc med jämna mellanrum längre! ;-)

Ha en god natt och fortsatt bra vecka! Kram maja

fru a sa...

jag med, vabbar... har tänkt höra av mig till dig i evigheter men kommer aldrig så långt. så mycket flyttkartonger och vab och renoveringsdamm och inskolning och vardag att jag liksom aldrig får näsan över "kanten". kramar, krya på, nytt förslag på en helg då ni kan ses..?