tisdag 23 mars 2010

En oplanerad bloggpaus

I bland går tiden alldeles för fort. Trötthet och noll inspiration gör att det ibland blir lite stiltje på bloggen.

En dryg vecka har gått sedan sist. Vad har hänt? Ett stycke torp-övernattning för mig och David fredag-lördag. Vi åkte bussen hem på lördagen(David preppad med postafen=sov hela resan--->ingen åksjuka!)för att hinna träffa pappa F som jobbade hela fredagen + hela söndag. Det var härligt att komma ut till Lavendelbo igen, mycket snö är det dock kvar. Precis som här hemma. Fyyy så trist det är med all denna snö som kommer ny nästan varje dag. Nu vill jag ha VÅR.

sover på bussen


frukostdags i strålande solsken


öVi har en kortklippt snaggad kille här hemma. "Jag vill ha som pappa". Ok, så blev det!

David i snaggat av mamma & pappa blev klippt av David!
ö
En liten omgång magsjuka startade jag veckan med...sov HELA måndagen. I dag mår jag mycket bättre. Imorrn skulle jag jobbat kväll men jobbar troligen torsdag istället. Kan vara skönt med en extra dag.
ö
Är det ledigt imorrn så ska jag ner en sväng på stan för att köpa födelsedagspresenetr till pappa F som fyller år på lördag. Vi firar 6-årig bröllopsdag samma dag!Lördag kväll ska vi gå ut på restaurang med David, han tycker det är så roligt. Med kväll menar jag ca 17-tiden *s*!

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Så sööt på bussen! Och så raffe!!!

Mysigt med en "utekväll" på lördag!

KRAM syrran!

Maja sa...

Åh va härligt att du lämnar ett spår! Undrade just hur ni hade det... Du har väl hört om den bedårande se-mig-teckningen jag fick av David när jag hämtade E&M? Man smälter ju... Så SÖT kille!!! Tänk att mina också ska bli sådär stora...

Cecilia sa...

Vad stor han såg ut med korta håret! :) Sötnos!

Anonym sa...

Vilken fin kille som sitter och sover! Kul att se lite kort på honom! Klart han ska va kortsnaggad som pappa! :)
Hoppas att du nu mår bättre, du gör helt rätt i att vara hemma en dag extra. Det kan man behöva så man e frisk när man kommer tillbaka till jobbet!
Då kanske vi ses imorron!
Kram Fia