torsdag 22 april 2010

Ja se det snöar....

...men det var inte roligt, hurra! Nä bort med detta (typiska) aprilväder. Nu vill vi ha vår och sol. Jag vill lufta mina fina röda Converse ;).
l
I dag har jag och David varit lediga tillsammans. Det är mysigt. Han grejar med sitt på sitt rum och jag fixar och donar i hemmet. Lite mamma-son mys hinns med mellan varven också.

lDagen idag: snabbshopping på stan. Långkalsonger till David stod på inköpslistan, men som jag misstänkte fanns det inga på HM där vi var. Så då köpte jag helt sonika 2 grå leggings till honom. Perfa! En windstopper i hans storlek hittade jag samt 3 tröjor. Det är ju samma storlek som används länge nu och då ledsnar man faktiskt ibland. På HM kan man ju få finfina tröjor för en ynka peng.

kSnabbt till bvc för svininfluensa-vaccin nr 2. David var en något moststrävig men jätteduktig kille som efter tjuvhållning och tårar fick sin spruta. Han fick välja en present på stan och då blev det en förpackning med Bakugan-grejer. Är det någon som vet vad 17 det är för något? David verkar ha lite koll iaf.

lNu är det kaffe som gäller för mig och David äter hemmagjord saftglass.

kI morgon ska jag göra en undersökning på Neurofysiologen, mina händer och fötter domnar bort ibland och jag har inte full styrka känner jag. Jag ska tydligen vara varm om mina händer och fötter under undersökningen. Det blir nog till att googla lite om hur det går till. EMG tror jag indersökningen heter. Håll tummarna kl 12.30!

Just nu "spelar" pappa F (som är såå hostig och snorig stackarn)och David med Backugan-figurerna.
l

Dagens shopping. Typiskt va, inget till mig?! Skärpning till nästa runda!

3 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Fina saker! gulligt med leggings!

Lycka till imorrn!

KRAM!

Mimmi sa...

domningarna kommer så till mig när jag har mina panik attacker. hoppas det inte är nåt sånt, fast inget annat hemskt heller så klart. lycka till

syster A sa...

Ja leggings är ett perfekt substitut!

Mimmi; jag har inga ångestattacker så det är nog mer fysiskt än psykiskt för mig. Kram på dig!