måndag 19 april 2010

Måndag och solen skiner

Jobb i lördags. Kvällen spenderades i soffan med ögonen på tv:n. Lugnt och skönt.

I går söndag kikade vi på kusin Maja som hade uppvisning med sin barngympa. David konstaterade på cykeln till dagis i morse att han också vill gå på Maja´s gympa. Så vi ska se om vi lyckas få in David till hösten.

Jag brukar alltid vara väl förberedd med kläder och skor till David, ligga lite före. Det gillar jag. Men icke till denna vår är ju helt uppenbart. Inga överdragsbyxor har hunnit inhandlas...han får ha galonisarna den stackarn :S. Windstoppern är på upphällningen också, hur mycket kan ett barn växa egentligen?! Mycket är något som är väldigt uppenbart! Gulliga Cissi har ev ett par överdragsbyxor vi får låna/köpa. Toppen!

Måndag denna vecka = ledig dag. Skönt att få ta det lite lugnt, det har varit mycket att hålla reda på sista tiden. Imorrn är det ett litet info-möte om ombyggnaden som kommer påbörjas i augusti och bli färdig först i februari 2011 (!!).


l
Riddaren David! Gulliga kollegan S gav detta till David, hennes son A är ett år äldre och har vuxit ur dessa söta riddarkläder. Nöjd kille! (Även om det inte syns på bilden!)

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Det där var bland det sötaste jag har sett! :)

Drömlägenheten/Caroline sa...

Kan bara hålla med!

KRAM från mig!

Maja sa...

Hihi, vilken riddare! Supersöt!

Överdragsbyxor... hm.. jag vet i sjutton hur, men jag tror vi klarat oss utan hittills (i år). Jonas har ett par skalbyxor från po.p men med hannes kör vi faktiskt på långkalsonger/strumpbyxor/leggings som lager 1 och sen ett par fodrade utelekbyxor (typ jeans) att ha ute dessa dagar när det ändå är torrt. Men jag har inte frågat C om det fått godkänt!? ;-) När det är blött blir det galonisar..

Trevlig kväll på er! /Maja