tisdag 19 oktober 2010

Höstigt depp

Det regnar ute, det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem.

Egentligen borde jag inte vara så deppig, hade en fantastisk lördag med David. Vi tog det lugnt hemma på förmiddagen och sedan en lång prommis på em som bla innehöll ett stopp på stadsbiblioteket för lek och läs och sedan ett lördagsgodisstopp. Pappa F kom hem på kvällskvisten från sitt jobb och vi hade lite soffmys hela familjen.

Söndag innehöll för David´s del lek med kusinerna och utflykt till Gamla Uppsala med varm choklad i termosen. För egen del thaimiddag med systeryster och sedan en underbar konsert med Peter Jöback!

Nu ska jag rycka upp mig, såg att det vankas finmiddag ikväll med pilgrimsmusslor! Tror tom jag såg en flaska chardonnay i kylen.
Väntar hem mina killar vilken sekund som helst! Mys
Nästa vecka börjar jag mitt nya liv;)! Ska en gång för alla gå ner mina extra volanger, så det blir Nutrilett och Naturdiet för hela slanten. Jag är SÅ taggad, nu är det MIN tur! Alla dessa ivf:er har gett mig ett och annat kg extra. Både tack vare hormoner och tröstchoklad. Nu ska jag bli fin och må bra.


Deppet kanske inte är såå konstigt egentligen, men det var länge sedan jag kände så här och det tar så mycket onödig energi. Nu ska jag tanka lite familj så blir det nog bättre snart. Hoppas ni mår bra!
Bild: vi.sualize.us

2 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hej bästaste syrra!

Känner igen mig i det du skriver...känner mig också nere. gillar hösten men avskyr mörkret. Tänk på att när snön kommer så blir det ljusare!

Ser i det du skriver din styrka som du har inom dig!

Pepp pepp till ditt nya liv. Kanske jag hakar på för att få den där rivstarten.

KRAM!

Cecilia sa...

Hoppas deppet släpper snart, aldrig kul att känna så. Tänd massa ljus och mys med bok och vin/te.

Önskar all lycka till med nutrilettandet! Stor kram