onsdag 15 december 2010

En ny dag

Flera 'måsten' har jag lagt åt sidan idag. Fick ett så klokt råd av fina dagismammavännen L idag som jag tänker följa fullt ut. UNDERLÄTTA, gör bara det mest nödvändiga. Ta den enkla vägen ett tag. Så jag tänker inte stressa runt för att fixa julkort och inte stressa runt för att hinna dela ut julklappar till kompisars barn. Det kan lika gärna bli en nyårsklapp ju!
k
Imorrn har jag en ledig dag, skulle egentligen behöva ta tag i några borden och måsten. Men dom får vänta till söndag då vi är lediga hela familjen, då kan vi hjälpas åt. Dagen imorgon viks till vila och återhämtning.
j
Så får det bli!
j
Stort tack till eventuella jobbarkompisar som läser, ni är bäst. Tack för kramar och snälla ord!

4 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Klokt!

Kram, och njut av din dag imorrn!

Anonym sa...

Vilket klokt råd!
Hoppas du får en skön ledig dag med vila och kanske krypa upp i soffan med bra bok och nåt varmt att dricka!
Stora kramar till dig!

Fia

Isa sa...

Klokt råd!! Ta det nu lugnt och vila, vila. De flesta måsten man känner är bara ens egna bild av hur allt "bör" vara. Något som kan knäcka den starkaste i jultider. Ingen lär rynka på näsan och minnas 2010 när de inte fick något julkort i tid av er. Vi har inte ens fixat några på barnen, vilket varit ett MÅSTE sen de föddes..känns ganska skönt att kunna släppa en massa krav man lägger på sig själv och bara njuta av lite julstämmning. :-)

Kram!

Anonym sa...

Hoppas att du fick en bra dag och kunde vila lite. Man har så höga krav på sig själv hela tiden. Varför gör man så egentligen. Man borde verkligen vara lite snällare till sig själv. Jag håller med de andra som skrivit. Stressa inte!

Kram Johanna