lördag 11 december 2010

Lördag kväll

Jag hör David hosta inne i vårat sovrum. Det fanns miljoner anledningar till att inte somna i sin säng ikväll. Tänker icke räkna upp dom ;). Tv:n står på med första SATC-filmen. Den är så himla bra! Jag är i mitten av en fyra-dagars-ledighet. Skönt och välbehövligt. Lite tuffa tider med biverkningar från medicinerna. Konstant illamående och grym huvudvärk är mindre roligt. Men det är nog övergående. Bara att härda ut.
l
I går var vi till pulkabacken (bilder här, och jag vill verkligen ha en bättre kamera!)med kusinflickorna och på kvällen middag med bästa mormor Ewa. Lasagne och rött vin och härligt umgänge. David sov över hos systeryster med familj. Tack för sovmorgonen säger jag!
j
Just nu är pappan i familjen på julbord med sitt jobb. Jag dricken en kopp chai-te. Gott och bra för hostan som smugit sig på mig. Imorrn är det innedag för den unge herrn, på måndag är det ju Lucia-firande på dagis och då gäller det att vara fit for fight. Så mycket vabbande det varit denna termin...jag blir galen. David har blivit så duktig vad gäller toalettbesök, han kan sköta det hela helt själv. Stora killen! Han har också tuffat till sig rejält. Förut har han kunnat vara en liten fegis. Nu åker han bob både liggande och baklänges nedför backen. Mucket i hans värld är just nu 'coolt'. Liten har verkligen blvivit större.
Fortsatt trevlig helg!
l

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Hoppas ni får några friska veckor över jul och nyår snart.

Kul att David tuffar till sig! :)

Isa sa...

Hoppas att blir friska snart och så småningom får en skön och mysig jul!

Kram