söndag 23 januari 2011

Då var helgen snart över

Veckorna rusar, men inte snabbt nog känner jag nu. Är så less på denna lägenhet där silverfiskarna tom äcklar sig på diskbänken. Burr. Senaste budet är "senast 1 april". Suck....I-lansproblem, jag veeet. Men ändå.
ö
I fredags var jag och David barnvakt åt kusinerna. Vi (läs jag) gjorde pizza och de fick vara uppe så länge de ville. Lördag fm kom tjejernas pappa hem från konferens och min syster var på sin kurs. Snälla svåger R tog med David ner på stan för lunch och leverade honom vid kl 18. Så snällt och välbehövligt då jag under natten blivit JÄTTEhängig. Sov flera timmar på lördag eftermiddag. Idag var syrran så himla snäll och tog med David på en liten shoppingrunda så jag kunde kurera mig ytterligare. Känner mig redan lite piggare. Denna helgen är en jobbhelg för pappa F så jag är så glad för all avlastning och vila jag fått.
l
Imorgon ska vi på skolinformation. Vår lilla kille börjar 6-årsverksamhet i höst. David är så redo. Det är icke jag kan jag meddela. Tur att det är en vinter och en vår och en sommar innan det är dags....
k


David leker med sin Woody han fick av snällaste mostern

2 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hahahah! Sorry, men det lät lite kul med silverfiskar som äcklar sig på diskbänken. Ser framför mig små vulgära varelser! ;)

Kram på dig!

Cecilia sa...

Det är ju HAN som SKA vara redo ;)
Visst känns det i hjärteroten när de blir så stora men David kommer trivas som fisken i vattnet och utvecklas massor.

KRAAAM