måndag 28 februari 2011

Imorgon smäller det!

Då är det ÄNTLIGEN dags att få hämta ut de efterlängtade nycklarna! Underbart och så roligt. Det har stundtals känt som att den dagen aaaaaldrig skulle komma!
u
Helgen har gått åt till att fira finaste systerdottern Maja som fyllde fem förra veckan. Roligt att träffa alla söta barn. Minstingen var snart 5 månader och den äldsta snart 9 år.
j
I går gjorde vi IKEA, systeryster var med och det var tur. Alla möbler vi ville ha fanns. På onsdag förmiddag blir de hemkörda.
k
Mån 7 mars har jag fått en tid på endomott. Hoppas dr kan svinga sitt magiska trollspö och hjälpa mig med mina smärtor. Detta skov jag har nu är nog det värsta hittills. Kunde flexa ut strax efter kl 13 idag. David skall få sova över hos kusinerna i natt, det uppskattas enormt mycket. Och så slipper han dessutom tvingas upp kl 05.45 imorrn eftersom vi båda börjar 07 då. TACK.
j
Nu är det värktabletter och sängen som gäller.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Hej

Vad jag lider med dig och endon. Sitter just nu jag med med tårar i ögonen och en önskan om att nån skulle kunna hjälpa mig!

Hoppas att mottagningen kan hjälpa dig. Hittar du några piller som hjälper mot smärtan så säg till. Jag är ju så rädd också att nåt annat ska förstöras i m in kropp så dom måste plocka bort fler "grejer" än äggledarna..

Hoppas du har det bra annars!

Kram Jennie, (Jensan med Love på aff)

Cecilia sa...

Tänk vad bra det är att kunna få allt hemkört. :)

Hoppas du får starkare "meducin" nu så det blir bättre.

KRAM