lördag 28 maj 2011

Lördag idag

En halvtuff vecka närmar sig sitt slut.


* Tisdag+onsdag = hemma med DEN endometriosvärken. Det är sova sova sova och starka värktabletter som gäller.


* Torsdag pallrade jag mig till jobbet trots värken from hell....hade passande nog en åb-tid på endomottagningen. Fick träffa underbare dr C. Mera meducin mot sjukdomen och ny stark värkmedicin i suppform : Spasmofen; verkar kramplösande på glatt muskulatur (muskulatur som inte kan styras av viljan) och effekten erhålles efter ca 20 minuter och varar 3-5 timmar. Spasmofen används vid smärtor av olika slag, t ex vid kramptillstånd i gall- och urinvägar samt i mag-tarmkanalen. Livmodern består av glatt muskulatur och jag får ofta långvariga svåra kramper så dr C föreslog att jag skulle prova detta. Guds gåva, I tell you! Visst blir man snurrig, men såå skönt att få vara smärtstillad ett tag, det är en känsla jag saknar. Det absolut värsta med sjukdomen är att den tar såå mycket energi, skulle vilja orka och göra SÅ mycket mer med David. Idag av en händelse fick David och Josefin veta att deras mammor har samma sjukdom. Helst vill man ju inte belasta sitt barn med detta, men med tanke på detta och att orken inte finns så vet ju David att mamma har en 'dum sjukdom i magen'. Vi avdramatiserade det hela ganska bra tycker jag, eller hur Cissi?


*Fredag, jobb. Flexade ut tidigare så jag kunde hinna hem till taxråttan Alice Brallis Alicia! Kärt barn har många namn. Matte tillika mormor Ewa är med systeryster i Berlin på shopping och vinresa! Gosigare voffe får man leta efter. Senare fredagkväll fick jag ett kivi-ryck och beställde fyra nya marimekko/iittala lyktor i färger jag inte har :-)!

bild lånad från fantasticfrank.se*Lördag; kulturfestival på stan med bästa Cissi och Joss! David fick en ny Kiss-tröja och svart nagellack......cool kille ;). På em/kvällskvisten har han kört 'tricks' med sin nya lila/vit randiga rockring. Ljuvliga unge!

Nu är det rött vin i glasen och en slö tvkväll som gäller.


Just det! David har fått plats på Bamseklubben !


Längtar ihjäl mig efter gräsmatta till våra ynka kvadratmetrar uteplast. Ser framför mig alla ljuvliga blomster!


Fortsatt trevlig helg!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Tack för mysiga timmar på stan! :)

Jag slocknade som en gris av suppen och visst avledde du bra.

Kram kram kram & hoppas vi båda mår bättre snart.