lördag 24 september 2011

19 krHar man som jag fått presentkort på Åhléns samt bonuscheck från samma ställe behöver inte en sådan här kosta mer än en tjuga minus ett! Samlingen är nu utökad till 9. 5 små och 4 stora och det är bara början! Visst är den tjusig i grått? Jag kanske skulle ta ett kort på min lilla samling som står på parad i stringhyllan här ovan!


I dag har Cissi varit här och druckit te (flera koppar drack vi; så nu är kökssoffan döpt till 'Tehörnan') och ätit dillkött gjort på kyckling. Jättegott, men jag ska prova originalidén med högrev nästa gång.


Det är så skönt att ha någon att dela endometriostankarna med, inget känns dumt eller konstigt att säga. Vi förstår verkligen varann. Det är verkligen lustigt (inte lustigt som i kul) att just vi hamnade i samma tjejgäng och har samma 'ovanliga/dolda' sjukdom. Det är ovärdeligt att ha någon att dela detta med, som förstår. Man kanske kan tycka att det står lite väl mycket om endo i min blogg just nu. Men detta upptar mitt liv 24/7. Och det är 10 dagar kvar till den stora operationen. Tankarna snurrar, åt alla möjliga håll. Shopping, trots och endometrios blandas hejvilt. Min blogg helt enkelt!


David har varit mer än i sitt esse, så där så man (jag) ibland vill få en liten liten andningspaus från det hela. Nu är det nattning med pappa som gäller, den unge herrn har utlovat att inget trams skall till denna kväll. Vi lär bli varse....I går blev det natt kl 22, en övertrött gosse kom inte till ro förräns jag låg nära nära. Mammas lilla älskade ibland bökiga kille ♥


Läser en bok som Morgan Alling skrivit om sin uppväxt. Fick låna den av svåger R som varmt rekommenderade den. Läs säger jag bara. Den är jättebra och precis som en rescensent skriver så åker känslorna bergochdal-bana. Har läst halva på 1½ kväll.


Imorrn ska vi ev till syrran (det beror på mig, hur mkt ontet stör)som blir firad av sin man´s släkt. Duplo ska rensas ut och säljas, tripptrappen skall ut på Blocket samt några stolar och ett skrivbord. Förrådet svämmar över och vi behöver verkligen inte 4 extra stolar som bara tar plats.


Nu önskar jag trevlig lördagkväll! Nu blir det soffan (inte 'Tehörnan'!!)!

2 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Såå fin! Ligger verkligen efter i lilla samlingen! ;)

Skönt för er båda att kunna ventilera och verkligen känna hur den andra har det. Vi andra försöker förstå, men kan inte det.

Hoppas ni orkar komma imorrn.

KRAM från vinfåtöljen!

Johanna sa...

Kan verkligen förstå att det känns skönt att ha någon att prata med som är och har varit i precis samma situation. Märkligt hur det kan bli. En så ovanlig sjukdom som drabbat er. Har man inte känt den smärtan så är det så svårt att veta hur det känns. För-jävligt har man ju fattat men det går ändå inte att förstå hur det är att leva med det från morgon till kväll. Vad bra att du hittar på saker och fördriver tiden lite. Det skingrar tankarna lite och håller humöret uppe. Det är så kul att shoppa. Lustigt men det är det verkligen.

Kram Johanna