lördag 3 september 2011

I brist på annat (som tex att jobba...)

Är inne i ett kreativt stim. Är urless på att läsa böcker, även om det är underbart det med så kräver min själ lite annat också. Som att pyssla med lite måleri, sy lite, köpa hem nya blommor. Helt enkelt göra vardagen lite vackrare i denna tid av ständig smärta. Ett exempel nedan!

David är en lugnare kille nu, han börjar nog komma in i skolvardagen nu. Häromdagen köpte jag ett 'jympa-set' till honom. Shorts+t-shirt i andasmaterial samt en jympapåse och vattenflaska (allt för 99 kr på maxi!). Bra att ha till jympan dom har en gång i veckan. Han blev SÅ glad och stolt när han fick det. Kände sig såå stor och gjorde piruetter och massor med andra ljuvliga jympasteg ;).

Just nu är David ute på Torpet med svåger R och flickorna, de skulle grilla och fiska och sova över. Hur skönt det än är att vara barnfri så längtar man ihjäl sig efter det lilla livet!

Nu ett glas vin i soffan som fått sig nya fina gröna kuddar. Har höstat till det lite med gröna detaljer, det blev jättemysigt. Imorgon skall jag sy gardiner till köket. Det blir säkert en till tavla av något slag imorrn. Det gäller att passa när inspirationen flödar!

På måndag väntas en till matkasse, denna gången med tilläggskassen 'frukost'. Det ska bli spännande att se vad den innehåller.


2 kommentarer:

Cecilia sa...

Jättefin tavla :)
Skönt att D lugnare, kram!

Anonym sa...

Superfin tavla. Kul att du fått sugen tillbaka till det kreativa! Det var väl ett tag sen!
Kram Fia