torsdag 20 oktober 2011

En torsdag

Kallt om öronen var det imorse, trots att mössan nu åkt på. En lagom glad herre lämnades på skolan.


Läggningarna nuförtiden är rena rama s k ä m t e t.....så jag trodde att de sura minerna skulle vara fler. David läggs vid ca 19.30-20. Saga och gos/prat ca 20 min. Sedan startar det....hungrig, törstig, ont i magen, hör saker, ser saker, hinner drömma mardrömmar, bläddrar i legotidningar osv osv. Kl brukar kunna bli 21.30-22 innan ungskräller somnar. Givetvis säger vi till honom om att det INTE skall tramsas denna kväll, men lik förbaskat kommer han upp. Det slutar med att en av oss ligger bredvid tills han somnar. Och det var den vuxentiden det...Bara att skriva av sig lite är skönt, vet att det kommer reda ut sig men ibland blir jag bara såå trött på detta. Förstår att det snurrar mycket i en 6-årings lilla huvud.


I dag skall jag klippa mig. Kort! Det behöver hända något med denna tant som bara hasar hemma i mjukiskläder. Känner att jag behöver något nytt. Om 3 veckor är det dags att äntligen börja jobba!!! Om 4 veckor ligger jag på en solstol och njuuter!


Magen känsn bättre och bättre, jag klarar mig bra på de tabletter jag har nu och skall i slutet på veckan trappa ner ännu mer. Det bästa av allt är ändå att jag kan sova på mage, såå skönt. Känseln är borta både under och över snittet men det är helt normalt.


Nu börjar det verkligen bli dags att göra höst på uteplatsen. Lite presseningar skall köpas så vi kan bädda in våra möbler inför vintern. Tiden går så fort, tycker det var nyss vi satt ute och grillade.


NU är det dags för påfyllning i kaffekoppen, sedan blir det en lässtund i soffan. Läser 'Borta bäst' av Sara Kadefors. En annorlunda men väldigt bra bok som är svår att släppa ifrån sig. Länk här nedan, blogger låter mig inte länka snyggt tyvärr. http://www.bokus.com/bok/9789186369446/borta-bast/

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Låter jobbigt med läggningarna. Hoppas det löser dig snart så ni får er egentid oxo.

Så spännande med ny frissa. Måste lägga in bevis när du kommer tillbaka. KRAM!

Anonym sa...

Vännen!

Vad skönt att magen blir bättre och bättre!
Tufft med läggningarna men det vänder säkert snart.
Spännande med ny frisyr- jag vill se bilderna nu ;)

Kram och hoppas ni får en trevlig helg! /Camilla